Cześć,
Czy ktoś pamięta demo, w którym grała kapela?
Jeśli dobrze pamiętam to na środku hipek grał na klawiszach (Casio?).
Jaka jest nazwa tego dema?
Pozdr. Javalonde
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Scena - 8bit » W jakim to było demo? (kapela)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Czy ktoś pamięta demo, w którym grała kapela?
Jeśli dobrze pamiętam to na środku hipek grał na klawiszach (Casio?).
Jaka jest nazwa tego dema?
Pozdr. Javalonde
Była to jedna z części większego dema, obstawiałem Music Caleidoscope, ale tytuł raczej inny. O ile pamiętam - szukaj pod "Compy Shop", teraz wychodzę z domu, to nie znajdę.
Dobra, nie dało mi spokoju - "The Graphics Demo", Compy Shop.
Ściślej The Graphic Demo. Dzięki, Sikor, sam zacząłem szukać. :)
1986 rok. Ładnie.
O dzięki chłopaki! Tak, tak o to mi chodziło. Fajnie było sobie je znowu zobaczyć/posłuchać, od dawna za mną chodziło, a klawisze FROG a nie CASIO :))
Z ciekawostek - jest też demo z podobną kapelą na Atari STE, o ile pamiętam, ale duuuużo gorzej wygląda...
Z ciekawostek - jest też demo z podobną kapelą na Atari STE, o ile pamiętam, ale duuuużo gorzej wygląda...
Czy masz na myśli Atari ST Grafik und Sound Demo ?
Nie, aż sprawdziłem. To jest na ST. Tamto na 100% na STE tylko (MOD-y), ale tytułu nie pamiętam, a STE mam póki co poza zasięgiem (kwestia znalezienia jeszcze dyskietki). Jak napotkam - nie omieszkam tu wkleić tytułu, tam wygląd kapeli był mocno zbliżony do tej z małego Atari, ale jakoś tak dużo gorzej wyglądało... Przynajmniej tak pamiętam.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » W jakim to było demo? (kapela)
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 59 zapytań