Hej
Czy ktoś wie skąd mógłbym pozyskać Road Race (ta z mapą USA) oraz Hyper Olympics?
Dziękuję.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Generator okładek do kaset Nowy generator okładek na kasety magnetofonowe dla ośmiobitowych komputerów Atari od lexxa.
Nowa wersja emulatora Test7800 - 0.4.3 Eksperymentalny emulator konsoli Atari 7800 w nowej wersji 0.4.3 przynosi kluczowe poprawki w synchronizacji i wydajności.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Road Race oraz Hyper Olympics
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej
Czy ktoś wie skąd mógłbym pozyskać Road Race (ta z mapą USA) oraz Hyper Olympics?
Dziękuję.
Hyper Olympics nie ma :/
Hyper Olympics występuje pod nazwą Track & Field.
Acha ok.
Dzieki ;)
Pozyskać? Może się trafić tu:
MobyGames allows you to track the games you own and track the games you want.
A Road Race to które? Bo coś co znalazłem to było w stylu żużla na PX sterowanego shiftami i controlami.
Road Race jest tylko jeden - "The Great American Cross-Country Road Race". :-)
No właśnie Lizard. Chyba o to mi chodzi. Jezdzi sie od miasta do miasta, tankuje auto z tego co pamietam itp...
I nie mam tego :(
Dzięki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Road Race oraz Hyper Olympics
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 50 zapytań