cześć,
Nie jestem wymagający: marzy mi się 16 mhz w krótkim 520st, ktoś kojarzy jakieś rozwiązanie dostępne do kupienia/złożenia? Bo takie HBS240 widziałem swego czasu na AmiBay, ale już sprzedane.
Pozdr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Generator okładek do kaset Nowy generator okładek na kasety magnetofonowe dla ośmiobitowych komputerów Atari od lexxa.
Nowa wersja emulatora Test7800 - 0.4.3 Eksperymentalny emulator konsoli Atari 7800 w nowej wersji 0.4.3 przynosi kluczowe poprawki w synchronizacji i wydajności.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » dopałka do krótkiego ST
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
cześć,
Nie jestem wymagający: marzy mi się 16 mhz w krótkim 520st, ktoś kojarzy jakieś rozwiązanie dostępne do kupienia/złożenia? Bo takie HBS240 widziałem swego czasu na AmiBay, ale już sprzedane.
Pozdr
Patrzyłeś u exxosa? https://www.exxosforum.co.uk/atari/store2/
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 16/32bit » dopałka do krótkiego ST
Wygenerowano w 0.012 sekund, wykonano 50 zapytań