Oddam w cenie wysyłki
Modem LTE Airbox 2. Nieużywany. Obrandowany przez Orange, czy jest simlock nie wiem. Po podłączeniu do ładowarki zapala sie diodka power.
Zestaw z pudełkiem, ładowarką i kabelkiem USB.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari ST Bad DMA - możliwe rozwiązanie? Nowa wersja sterowników ICD Tools może w końcu rozwiązać problem Bad DMA, dręczący Atari STE od lat.
Fujisan - nowy interfejs do Atari800 Nowy frontend do emulatora Atari800, Fujisan, zapewnia natywne doświadczenie na macOS, Windows i Linux.
Echa Xenium, demo na Atari Lynx! Atari z sukcesami na Xenium 2025. Sprawdź nagrodzone produkcje z konkursów.
Steem SSE 4.2.0 R3 dostępny Kolejna aktualizacja emulatora Atari ST Steem SSE, tym razem z drobnymi poprawkami błędów.
RastaConverter Beta 16 Nowa wersja RastaConvertera wprowadza kolejne usprawnienia i poprawki.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [S] Modem LTE Airbox 2
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oddam w cenie wysyłki
Modem LTE Airbox 2. Nieużywany. Obrandowany przez Orange, czy jest simlock nie wiem. Po podłączeniu do ładowarki zapala sie diodka power.
Zestaw z pudełkiem, ładowarką i kabelkiem USB.
Chętnie przygarnę. Córka akurat swój zamęczyła choć nie wiem jakim cudem :).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [S] Modem LTE Airbox 2
Wygenerowano w 0.012 sekund, wykonano 47 zapytań