Cześć!
Tak jak w temacie? Czy ktoś ma 800XLF i może sprawdzić mi linię O2 (Sally nóżka 39), na układzie 74LS08 na której jest nóżce?
serwus,
Piotr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nagrody w 24h Compo od NRG i PMKC NRG Studio oraz Poznańskie Muzeum Kultury Cyfrowej fundują atrakcyjne nagrody dla twórców w 24h Compo.
Star Vagrant Digital dostępny za free! Pełna cyfrowa wersja kosmicznej strategii Star Vagrant została udostępniona bezpłatnie przez autora.
Nowe nagrody w 24h Compo! Organizator SillyVenture wspiera konkurs 24h Compo - Reaktywacja, przekazując atrakcyjne nagrody.
Pokey Stream Player Nowe narzędzie od Ilmenita pozwala tworzyć pliki XEX z muzyką PCM dla Atari XL/XE.
Tony Do It Tony powraca w kontynuacji przygód, tym razem mierząc się z zagadkami w skarbcu Montezumy.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Czy ktoś może ma 800XLF ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć!
Tak jak w temacie? Czy ktoś ma 800XLF i może sprawdzić mi linię O2 (Sally nóżka 39), na układzie 74LS08 na której jest nóżce?
serwus,
Piotr
cześć, możesz sprawdzić na dowolnej płycie: https://www.atarinside.com/blog/index.php/motherboards/
Cześć!
Noga 2.
peterkaczorowski napisał/a:Cześć!
Noga 2.
thanx :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Czy ktoś może ma 800XLF ?
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 51 zapytań