Cześć!
Tak jak w temacie? Czy ktoś ma 800XLF i może sprawdzić mi linię O2 (Sally nóżka 39), na układzie 74LS08 na której jest nóżce?
serwus,
Piotr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Lost Party 2025 startuje już jutro W Licheniu Starym rusza zlot fanów 8-bitowych komputerów
zeST 20250627 - Atari ST w FPGA z turbo! Nowa wersja zeST z trybem turbo 50 MHz i poprawkami Shiftera i MFP
UltraSatan - firmware 1.30 Nowa wersja firmware dla UltraSatana wspiera nowoczesne karty SDHC i SDXC
53 lata marki Atari 53 lata od założenia Atari - firmy, która odmieniła świat gier i komputerów.
Odtwarzanie układów z Atari Falcon Trwa zbiórka na odtworzenie chipów Videl, Combel i SDMA z Atari Falcon
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Czy ktoś może ma 800XLF ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć!
Tak jak w temacie? Czy ktoś ma 800XLF i może sprawdzić mi linię O2 (Sally nóżka 39), na układzie 74LS08 na której jest nóżce?
serwus,
Piotr
cześć, możesz sprawdzić na dowolnej płycie: https://www.atarinside.com/blog/index.php/motherboards/
Cześć!
Noga 2.
peterkaczorowski napisał/a:Cześć!
Noga 2.
thanx :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Czy ktoś może ma 800XLF ?
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 36 zapytań