Cześć, nie wiem czy tylko mój zasilacz w Mega STE jest tak głośny jak startujący samolot? Rozebrałem zasilacz, wyczyściłem wentylator, przesmarowałem i to samo, jest po prostu mały i wysoko obrotowy.
Czy macie jakieś sprawdzone rozwiązania tego problemu? Ciężko siedzi się przy takiej suszarce. Pierwsze co przyszło mi do głowy to go odłączyć :) ale myślę, że jednak po coś on jest i może potrzeba takiego ruchu powietrza? Albo może wymienić na jakiś inny? a może cały zasilacz na jakiś bardziej przyjazny?
Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
X. Basque Tournament of Atari 2600 Euskal Retro Association podsumowuje 10. edycję Baskijskiego Turnieju Atari 2600.
Gearlynx 0.0.10 Emulator konsoli Atari Lynx w nowej wersji 0.0.10. Sprawdź listę zmian, w tym wsparcie dla stereo!
HDDRIVER 12.73 Najnowsza wersja sterownika dysków HDDRIVER 12.73 z ulepszeniami i poprawkami.
ABBUC SWC 2025: wszystkie linki do gier Zebraliśmy wszystkie dostępne linki do gier z konkursu ABBUC Software Contest 2025! Zagraj i oceń.
RastaConverter Beta 20 RastaConverter, popularny konwerter grafiki dla Atari, otrzymał aktualizację Beta 20 z nowymi opcjami linii komend i poprawkami.