wpadł mi na PSzoku karton płyt do PC
może któryś z kolegów zbiera?
KW + drobny datek na karmę dla zwierzaków które mają schronisko obok mojego PSzok
wedle uznania :)
jak ktoś chętny to info na priv
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa beta RastaConvertera Ilmenit udostępnia czternastą betę swojego konwertera grafiki na komputery Atari.
Test7800 0.3.0 Nowa wersja emulatora Atari 7800 przynosi szereg poprawek i ulepszeń.
Defender 1.02 Nowa wersja gry Defender na Atari ST/STE/Falcon030, oparta na oryginalnych kodach z automatu arcade.
Nowe firmware dla A8PicoSIO Nowa wersja oprogramowania dla A8PicoSIO wprowadza obsługę obrazów dysków ATR o sektorach 512-bajtowych.
Mad Pascal 1.7.4 Nowa wersja kompilatora MadPascal przynosi poprawki i optymalizacje
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » Gry i płyty z gazet do PC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wpadł mi na PSzoku karton płyt do PC
może któryś z kolegów zbiera?
KW + drobny datek na karmę dla zwierzaków które mają schronisko obok mojego PSzok
wedle uznania :)
jak ktoś chętny to info na priv
Mail poleciał.
pierwszy na priv wpadł Jury więc kończę nim ten handelek :)
Mniam.
@axe: jeśli z rzeczy które mnie nie interesują (a już widzę ze zdjęć, że poza moim zainteresowaniem są wszystkie Sims'y i Pizza Syndicate) lub które już mam (a pewnie jakieś z tych płyt z CD Action już mam), to jeśli będziesz nimi zainteresowany, to mogę je Tobie wysłać
Mniam.
@axe: jeśli z rzeczy które mnie nie interesują (a już widzę ze zdjęć, że poza moim zainteresowaniem są wszystkie Sims'y i Pizza Syndicate) lub które już mam (a pewnie jakieś z tych płyt z CD Action już mam), to jeśli będziesz nimi zainteresowany, to mogę je Tobie wysłać
brawo Ty :)
Mniam.
Dziękuję za informację, zrób - proszę - zdjęcie tego co zostanie i wyślij na priv :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » Gry i płyty z gazet do PC
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 54 zapytań