Poszukuję na Falcona jakiegoś arkusza kalkulacyjnego (anglojęzycznego) który posiada możliwość stworzenia kilkudziesięciu skoroszytów (jak to ma raczej każdy arkusz na PC)
To co póki co sprawdziłem:
- LDW Power: ten to chyba ma tylko i wyłącznie jeden skoroszyt i koniec, a przynajmniej mi się nie udało stworzyć kolejnego
- K-Spread: znalazłem tylko wersję w niezrozumiałym dla mnie języku
- 3D Calc: wygląda na to, że można mieć 3 skoroszyty i chyba na tym koniec, a przynajmniej tak to wygląda
...
Zamiast szukać i sprawdzać kolejne arkusze, to może ktoś miał w epoce do czynienia z tego rodzaju użytkami i jest w stanie polecić arkusz kalkulacyjny który nie ma ograniczeń w ilości skoroszytów?
Gearlynx 1.2.2 Gearlynx doczekał się aktualizacji. Wprowadzono podgląd SCB, wyszukiwanie w pamięci oraz poprawki.
Wyniki FujiCup 2025 Poznaliśmy najlepsze gry na 8-bitowe Atari wydane w 2025 roku według jury oraz publiczności.
Wyniki konkursu i gala FujiCup 2025 Poznaj zwycięzców dorocznego turnieju FujiCup 2025 wspierającego twórców gier na Atari XL/XE.
Fujisan 1.1.8 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi wsparcie dla FastBasic oraz poprawki błędów w obsłudze dźwięku.
Wyniki 24h Compo: System Error Poznaliśmy zwycięzców 24h Compo: System Error.