1 Ostatnio edytowany przez Gzynio (2025-06-05 20:49:35)

Tradycyjnie zapraszam na Sztab Warszawski który odbędzie się tym razem nie typowo w sobotę 7.06.2025r. w Potok Bar & Sala Koncertowa, ul. Potocka 14. Lokal znajduje się niedaleko odbywającego się Pixel Heaven i z tej okazji liczę na większą frekwencję :)

Edit: zmiana miejscówki na Kuchnia Żoliborz, Warszawa, ul. Rydygiera 8, bud. 20B, a spotkanie zaczynamy od godziny 16-tej.

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

2

Zdecydowanie nie wybieram się na ph, a sztab to dobra alternatywa...
Rok temu, tych co nie wpuścili na ph, przyszli na sztab.

Dwa sztaby z rzędu to ja nie wiem, czy wytrzymam...

4

Dawaj, dawaj ;)
Będzie dobrze ...

5

AS... napisał/a:

Zdecydowanie nie wybieram się na ph,.

Wybierasz się wybierasz ..

.

6

Oj zdecydowanie nie, nawet wejściówkę opchnąłem.

7

Oj niestety w przyszłym tygodniu nie mogę.

Mayonez/COBRA
Atari 1040 STE (4MB RAM, TOS 2.06/1.06, Ultrasatan, Netusbee)
Atari 65XE, 512KB ext. RAM, SIO2SD

8

Okazało się że wybrany przeze mnie bar jest otwarty od 18 to zmieniam miejscówkę na Kuchnia Żoliborz, Warszawa, ul. Rydygiera 8, bud. 20B. Godzina oczywiście pozostaje bez zmian. Pierwsza osoba która tam dotrze proszona jest o zajęcie stolika na jakieś 10 osób, ja będę coś około 17-tej.

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

9 Ostatnio edytowany przez AS... (2025-06-05 20:56:55)

Był już tam sztab parę razy ;)

10

Pytanko - ma ktoś drukarkę 3D? Potrzebuję zfabrykować małą pierdółkę z odbiorem najchętniej na sztabie.

grzybson/SSG^NG

11

Ha, jednak będę

Mayonez/COBRA

12

Zrobiłem rezerwację online na 16:00, rezerwacja jest na mnie: Tomasz Majewski

Mayonez/COBRA