1

Jak co miesiąc zapraszam na sztab który odbędzie się 3.10.25 ale tym razem nietypowo, gdyż gościnnie w centralnej Polsce w mieście Łodzi. Organizatorem tym razem jest Nosty i jak tylko będę wiedział coś więcej to przekażę informacje.

Na tą chwilę mogę tylko poinformować że wyjazd jest planowany pociągiem i mamy zapewniony nocleg u organizatora ale sztab będzie się odbywała na mieście.

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

2 Ostatnio edytowany przez AS... (2025-09-16 20:20:01)

To będzie ciekawe:
- sztaby Warszawskie w różnych miastach Polski :)
Szykuje się silna ekipa ;)

3

...w końcu! Mogę zorganizować Warszawski Sztab / Oddział Szczecin :)

Atari 130XE Disco Edition/576kB RAM/Stereo/Covox/Q-Meg OS/Cobra Freezer + Atari 1050 Toms Multi
Atari 800XE/U1MB/Sophia2/PokeyMax

4

Przypominam, że już za tydzień w piątek 3 paz. warszawski sztab w Łodzi.

Prosiłbym o deklaracje kto będzie, bo od tego zależy finalny wybór lokalu. Na razie jest 8 chętnych i obstawiamy Piwotekę.

Chętnie przenocuję każdego z moich przyjaciół i znajomych. Warunki spartańskie (karimata + koc + ciepła wódka), ale ciepło i wśród swoich :) Tu też proszę o deklaracje, kto potrzebuje noclegu, żebym mógł zapewnić odpowiednią ilość mat i kocy.

5

Przybędę :)

6

Mamy rezerwację na moje nazwisko w Piwotece Narodowej na Traugutta 4.
Spotykamy się o 17:00 w piątek.

7

A jak ktoś nie zna Twojego nazwiska? ;)

8

To niech wypatruje przystojnego gentelmana w średnim wieku w koszulce ATARI raczącego się ciemnym piwem :P

9

Przyprowadzisz kolegę?

10

Z pewnością nie Ciebie. :-p

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.