cze, ziomy :D odnosnie tych wywiadow to moze zrobmy tak...Ktos daje tam np. Robimy wywiad z Pelcem.
I poprostu w danym temacie wypowiadaja sie osoby ktore cos tam o pelcu chca wiedziec i maja jakies pomysly na pytanka ;]. Wiem ze JAD ma kontakt z JBW i juz jakis czas temu ktos mial mu podeslac pytanka...(....) Ja niestety o gosciu niewiem prawie nic wiec sam pytan raczej bym nie ulozyl ...
Dlatego taki sposob wydaje mi sie najbardziej sensowny...po jakims tam czasie pytanka zbieramy i osoba odpowiedzialna za wywiad wysyla je do goscia :D
Wyniki 24h Compo: System Error Poznaliśmy zwycięzców 24h Compo: System Error.
Gearlynx 1.2.1 Gearlynx to wieloplatformowy emulator konsoli Atari Lynx, który właśnie doczekał się ważnych poprawek.
II. Baskijski Turniej Atari 8-bit Relacja z drugiej edycji retro zawodów Atari 8-bit zorganizowanych przez Euskal Retro w Bilbao.
Fujisan 1.1.7 Najnowsze wydanie Fujisan przynosi poprawki dla FujiNet oraz nowe funkcje sterowania emulacją.
Charsetter - nowe narzędzie Poznaj Charsetter, wszechstronny edytor fontów i map dla 8-bitowego Atari dostępny w przeglądarce.