narodziny Mac Mini ,
dwa slowa bo sercem komputera jest Motorola ;)
[ mode " Sen " ON ]
jest rok 2005 , firma Atari wprowadza na rynek mini computer all in one
o nazwie miniEagle G4
[ mode " Sen " OFF ]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
atari.area forum » Bałagan » The Apple Revolution
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
narodziny Mac Mini ,
dwa slowa bo sercem komputera jest Motorola ;)
[ mode " Sen " ON ]
jest rok 2005 , firma Atari wprowadza na rynek mini computer all in one
o nazwie miniEagle G4
[ mode " Sen " OFF ]
Maszynka jest niezła. Kosztuje raptem 499 dolców w najtanszej wersji, 599 z lepszym prockiem i dyskiem a za 1600 można mieć pełny wypas, tyle że to sie nie opłaca - bardziej opłaca się sprowadzić i samemu wypsić bo np. upgrejd ramu do 1GB kosztuje w jabłkach 450 USD czy jakoś tak.
W sumie napaliłem się jak szczerbaty na suchary. Teraz może nie kupie, ale mam nadzieje że Apple będzię tę linię kontnuować.
Oblukam to cudo jak w jakims shooping molu to zobacze. Pewnie w CircuitCity lub w slawnym na caly New York sklepie JR bedzie niedlugo.
sprzęciol fajniutki! szkoda że Makówy są takie drogie;jak by było inaczej to pewnie dawno juz miałbym jakąś pod strzechą.
sprzęciol fajniutki! szkoda że Makówy są takie drogie;jak by było inaczej to pewnie dawno juz miałbym jakąś pod strzechą.
Tańsze od pegaza, a o A-one nie wspominając :-D Nawet classic z powerką i 060 jest droższy od tego maca :-D ja go kupuje !!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » The Apple Revolution
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 56 zapytań