Całkiem niedawno Atarimax wypuścił kolejną wersję APE/ProSystem. Kiedy będzie full ;) ?
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Lost Party 2025 startuje już jutro W Licheniu Starym rusza zlot fanów 8-bitowych komputerów
zeST 20250627 - Atari ST w FPGA z turbo! Nowa wersja zeST z trybem turbo 50 MHz i poprawkami Shiftera i MFP
UltraSatan - firmware 1.30 Nowa wersja firmware dla UltraSatana wspiera nowoczesne karty SDHC i SDXC
53 lata marki Atari 53 lata od założenia Atari - firmy, która odmieniła świat gier i komputerów.
Odtwarzanie układów z Atari Falcon Trwa zbiórka na odtworzenie chipów Videl, Combel i SDMA z Atari Falcon
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Ape and ProSystem v2.2.0
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Całkiem niedawno Atarimax wypuścił kolejną wersję APE/ProSystem. Kiedy będzie full ;) ?
dobrze wiedziec ;D . Lewis - czekamy na update :)
o kurfa dodal kilka rzeczy o ktore go prosilem ( ale nie wszystkie ;/ ) odnosnie cas'ow :)
- nie ma przewijania i pauzy ;/
Lewis - czekamy na update
Mysle, ze poczekajmy pare dni czy sam sie odezwie, a jak nie to do niego napisze.
nie ma przewijania i pauzy ;/
Hmm. Ja tam widze przyciski pauzy i przewijania....
a ile ten update teraz kosztuje ?
Hmm. Ja tam widze przyciski pauzy i przewijania....
hhmm to dziwne moglbys walnac screena ? ;>
No dla zarejstrowanych uzytkownikow ze Scenowa to chyba nic... ;)
No dla zarejstrowanych uzytkownikow ze Scenowa to chyba nic... ;)
.... eee... z ulicy Ziomala 2 (czy jakoś tak) ??? ;) :lol: :D
ano jestem zarejestrowany , bo gdzies mam licencje ( 50 baksow mnie kosztowala Win98 )
odpalilem moze ze 2 razy , bo ta pod dos-em wole ;) , no ale chyba teraz cas na update trzeba byc "in"
bitman: $29,99 IISC (if I see correctly ;) ) - http://www.atarimax.com/order/paypalorder.html
stryker:
dracon: Ziomala 66/6 ;)
kurfa a mi takie cos wyskakuje ;/ gdzie jest reszta ? ;>
kup oryginał...kup oryginał...za to że używasz nielicencjonowanej kopii należy Ci sie cios w rejestr systemowy ;)
a przyciski SĄ.
te do mnie to ? ;>
mam oryginal ale 2.1.1 (bo 2.2.0 jeszcze nie doszlo ;D )
odinstalowalem 2.1.1 aby zobaczyc 2.2.0 triala ale kurfa ni ma tych przyciskow ;/ ...moze w zarejestrowanej 2.2.0 sie uaktywnia ;D
Ja wzialem tamtego skrina z http://www.atarimax.com/ape/screenshots.html
bitman: $29,99 IISC (if I see correctly ;) ) - http://www.atarimax.com/order/paypalorder.html
ok , dziekuje
Oj, chyba kupie (po raz pierwszy) soft - taki Ape na full ist best. Kto mi to pchnie (byle nie w plecy ;))
hmm. na stronce atarimax.com pojawila sie wersja Ape and ProSystem v2.3.2 :) Lewis napisz do autora po update i zapytaj sie co za poprawki sa w porownaniu z wersja 2.1.1 z gory thx :)
dobra, niech lepiej ktos w koncu stworzy darmowa wersje APE
super, APE nie dzialalo u mnie ze Sparta a Atari810 dziala :)
hurraaa :D
super, APE nie dzialalo u mnie ze Sparta
poczekajmy na wersje 2.3.2 moze sie cosik zmienilo
8O
Jest juz dostepna wersja 2.3.2 - rozeslalem juz wiadome maile. Jak ktos nie dostal (bo np. zmienil maila) -> skontaktuj sie!
Najważniejszą zmianą dla osób ze Scenowa jest fakt, iż APE v2.3.2 (2k/XP) wraz z SIO2PC na układzie 14c89 pracuje teraz poprawnie w SIOx3, co oznacza, że mogę w końcu wywalić Win98SE z dysu !!! Także update z v2.1.1 do v2.3.2 panowie!!! Innych zmien niezaobserwowałem.
A ja trochę z innej beczki... Jak zmusić SpartaDOS X do transmisji w pełnej prędkości z APE? Sterownik jakiś?
SDX nie pyta o szybkość pracy stacji, tylko ustawia na sztywno 52000 bps. Jeśli skłonisz drugą stronę do pracy z tą szybkością, to powinno pójść.
Jacques: Uzyj sio2.sys lub sio2a.sys ze strony Truba.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Ape and ProSystem v2.2.0
Wygenerowano w 0.100 sekund, wykonano 91 zapytań