taki oto magnet sprzedam :cry: http://atariarea.krap.pl/sio2ide/
jak beda chetni to wystawie na allegro...
pozdro.
Stryjek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Altirra 4.40 test 14 - poprawki modemowe Nowa wersja testowa Altirry skupia się na ulepszeniach w komunikacji.
RastaControl - GUI do RastaConvertera Dostępna wersja beta graficznego interfejsu do RastaConverter
Ice-T 2.8.1 dla Atari 8-bit Nowa wersja terminala Ice-T z poprawkami i lepszą obsługą klawiatury
MyAES 0.99 Beta 8 Nowa wersja MyAES z poprawkami błędów
Działające RM800XL! Na X pokazano działającą replikę RM 800XL - to ważny krok w stronę gotowego produktu.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » sprzedam sio2ide 4.3_xc12
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
taki oto magnet sprzedam :cry: http://atariarea.krap.pl/sio2ide/
jak beda chetni to wystawie na allegro...
pozdro.
Stryjek
Eno - Stryjek - co cię tak wzięło ?? - taki fajny magnet sprzedawać 8O :cry:
Chiałbym mieć taki magnet w 1988 roku :))))) wtedy miałem tylko XC12 bez "turbo" ;)
co cię tak wzięło ?? - taki fajny magnet sprzedawać
zrobie sobie inny ;D
jakby co: http://allegro.pl/show_item.php?item=44948255
Jak jedziesz na Forevera to weź go ze sobą bo napewno wygram!!! Wtedy odebrałbym go osobiście :lol:
Z nieoficjalnych źródeł poszła plotka, że Stryjek sprzedaje SIO2IDE bo chce kupić KMK/JŻ IDE ;)
Jak jedziesz na Forevera to weź go ze sobą bo napewno wygram!!!
jestes pewien...... cena minimalna to 1000000000 zł ;D
[ Dodano: 13.03.2005 00:05:22 ]
Stryjek sprzedaje SIO2IDE bo chce kupić KMK/JŻ IDE
sio2ide mam jeszcze jedno + plytke od drc___...
co do kmk to mam zamiar niedlugo w firmie zamowic plytki kmk tylko troche kasy chca ;/ "Koszt całości to ok. 200 zł dla 4-6 płytek i obejmuje koszty wykonania klisz, programów sterujących etc." :)
Jestem jednak zdania, że stryker dyskryminuje tych co jadą na forevera bo nie mogą zagłosować w ostatniej chwili. Mam więc dwa rozwiązania albo dać cenę zaporową przd wyjazdem albo zwrócić się do Was z pytaniem czy na foreverze jest dostęp do interneta lub czy jest gdzieś jest tam kafejka internetowa???? Doradźcie proszę!!!
Jest kafejka niedaleko w knajpie. Czesc stalych bywalcow party wie gdzie chyba...
odnosnie kafejki to trza sie Xi zapytac ;] bo tez bym z niej skorzystal..
No jak tak dalej bedzie trwala licytacja to ciężko będzie wymyśleć cene zaporową, przecież też gdzieś jest granica zdrowego rozsądku nawet w mojej kleptomańskiej świadomości!!!
co do kmk to mam zamiar niedlugo w firmie zamowic plytki kmk tylko troche kasy chca ;/ "Koszt całości to ok. 200 zł dla 4-6 płytek i obejmuje koszty wykonania klisz, programów sterujących etc." :)
ktos cie w ch* robi
jakich programow sterujacych? do wiertarki cnc? te pliki robi protel, orcad, czy nawet eagle
nie wiem jak wyglada to pcb, ale dla dwustronnego minimum to 2 klisze, 4 klisze i max lux plytke, sama plytka zwykle kosztuje jakies 15zl/dm^2 dla plytki dwustronnej z metalizacja otworow
Candle jak znajdziesz taniej to daj znac !! :)
Nio i magnet poszedl za 560 zł ;D
za kase kupie se przejsciowke i 1GB CF ;D hehe
pozdro.
Stryjek
Zgadza się i to ta cena była już na dwie godziny przed końcem aukcji a stryjek z radości nawet piwa rozdawał!!!!!!!!!
a tak z ciekawosci zapytam ile miales juz piw (%) jak jechales samochodem do polsko ? :>
Cena kosmiczna - gratulacje!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » sprzedam sio2ide 4.3_xc12
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 21 zapytań