normalnie zal mi dupe sciska gdy pomysle sobie, ze wciaz siedze na biosie 1.2 do interfejsu KMK. wlasnie na vaskowych stronach wyczytalem ze pojawila sie nowa wersja i zebralo mi sie na update'owanie.
poniewaz jednak jestem zupelnym lajkonikiem w tej kwestii mam nastepujace pytanka:
1. gdzie znajde tani i/lub prosty w montazu programatorek dla pc do tego typu kostki?
2. jakich kosci mozna/nalezy uzyc?
3. co moze pojsc zle :)
4. jesli nie podolam/nie bede mial czasu kto moglby wyslac mi dzialajacy biosik i za ile?
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.
Premiera magazynu Atari Legacy Już jutro startuje sprzedaż nowego magazynu drukowanego Atari Legacy, składanego na Atari Falconie.