Panowie mam atarynke w chacie z magnetem bez turbo kasetki mi juz padły. Chaiłbym zakubić bąć zrobic sio2ide ale jestem zupełnie zielony, nie wiem nic na temat sio2ide. Wiem tylko że umożliwia podłącznie dysku ide do atarynki ale co dalej?. POMOCY powiedzcie z czym to sie je i jak. Jak to można zrobić i jak obsługiwać a jeżeli kupić to od kogo?. Tylko proszę o tłumaczenie jak krowie na granicy bo naprawdę jestem zielony w sio. NIE CHCE ODKŁADAC ATARYNKI DO SZAFYYY POMOCY DZIĘKI...
Grajodołek Retro #7: Custom Atari 800XL Testy wyjątkowego Atari 800XL z VBXL, stereo i mechaniczną klawiaturą na kanale Borsuka.
Atari rejestruje znak towarowy 800XL Czy czeka nas nowy mini-komputer od Atari? Firma zarejestrowała kolejny znak towarowy.
Dlaczego Atari musiało upaść? Dokumentalna opowieść o wzlocie i upadku giganta, od Ponga po wielki krach na rynku gier wideo.
HDDRIVER 12.79 Nowa wersja flagowego sterownika pamięci masowych dla Atari przynosi ulepszenia w obsłudze GPT.
Obsługa Google Drive w FujiNet FujiNet zyskuje wsparcie dla Google Drive. Zobacz, jak działa nowy protokół w 8-bitowym Atari.