Cześć! Od tygodnia jestem świerzo upieczonym właścicielem dwóch 2600 bo nie bardzo mogę powiedzieć użytkownikiem. Mam przeczucie ze co najmniej jedna jest uszkodzona a moze to kart sam nie wiem... Jaki powinien byc efekt po podłączeniu i zestrojeniu z tv konsoli? W jednej mam caly zielony ekran i to wszystko a w drugiej czarny jakieś pasy białe ukośne jakby lekko nie dostrojony Zakładam że może ten zielony ekran jest dobry choć nie wiem bo ani żadnego logo ani nic... Włączam kartridge 32 in 1 : )i też nic Wciskanie select i reset nic nie daje O co chodzi? Jak powinna zachowywać sie taka konsola Czy możliwe jest że sprzęt np taki kart uległ tak ni z tego ni z owego uszkodzeniu? Dziwna sprawa Dodam że wizualnie to sprzęt nówka sztuka że tak ujme ...tyle że nie działa : ) Pomóżcie!
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala