RULU, bo juz zaczynam watpic... A reszta zamierza w ogole?
LostParty.pl/2025 - https://www.facebook.com/events/3783053218618275/
Last-Party.pl/2026 - https://www.facebook.com/events/1794386084727090/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Zloty » Majowka
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
RULU, bo juz zaczynam watpic... A reszta zamierza w ogole?
Wstępnie planuję przyjechać w piątek po 16 (na miejscu)... ale może coś się jeszcze przesunąć.
tak z czystej ciekawosci - ktos chetny na dosiadke do auta i podzial LPG - jechalbym ze slaska (moge odbrac z katowic, bytomia... )??
przelew poszedl na Mbank... do zobaczenia w sobote za tydzień :))
ALP: ile za paliwko? Chodzi mi wersje pesymistyczna, ze tylko ja bym byl chetnym. Pytam czysto teoretycznie bo do wyplaty daleko...
eeee...rachunek jest prosty - 50zl :-) tam i z powotem - ale warunek jeden - pasazer nie pozawala kierowcy zasnac i nuci msx z numena, drunk chessb., bash`a :-)
Basha? A to juz taki szlagier? ;)
dobra....niech bedzie cos gilmora ? zybex ?
mazi: co cię tak nagle przerzuciło z Polski północno-wschodniej na południe ? :)
Alp: W okolicy masz tez Dracona__ i Bobera.
Pigula: $ doszedl, THX!
MA KTOS PROJEKTORA????
dracon - to bardziej gdansk
moja trasa - katowice. wroclaw. poznan
nikogo chetnego ??
Dracon - Gdansk
Dracon__ - Katowice
Dracon_ jedzie juz autkiem i ma komplet. Ja na razie mam pusto.
Vasco - kasia poszla :-)
macgyver: Co mnie rzucilo? Ano dostalem posadke i opuscilem mazury.
alp: Nie wiadomo kiedy bedzie wyplata, zawsze byla 30 a teraz w piatek jest 28 i nikt nie wie czy bedzie po weekendzie czy jednak przed. A bez kasy ciezko gdzies jechac :)
Stary, jak dostaniesz wyplate po zlocie, to sie nie martw - pozycze na te pare dni!!!
i wlasnie za to cenie Vaskonia... to wlasnie znaczy wspomagac (albo nawet budowac) idee sceny!
Mazi - pozycze Ci - zaden problem. umowimy sie po zlocie na zwrot...chyba mozemy sobie zaufac - jakby co mam swiadkow :-)
Vasco - doszla ode mnie kasioorka, bo wpisalem w polu "odbiorca" VASCO a później nr konta..... ;-)
Och Ty w dzioba, Mazi a jak Ty teraz na QuaSTa i Easta bedziesz machajka jechal?
lotharek: dotarla, az sprawdzilem :)
Vasco - sprawdz poczte!
Odpowiedzialem po 9-tej. Pozniej nic od Ciebie juz nie przyszlo...
Vasco - dostałem, dostałem, nie przypuszczałem że poszło na to stare konto mejlowe....
A Pasiu się może zjawia na majówce? Wie ktoś coś w tej materii ?!!!
jutro będę znowu tranował jazdę do Poznania.. ( w2 strony 700km pewnie pęknie.. )
Nie wiem czy dam dwa razy radę w tym samym tygodniu (!!!)
-ale kto wie
A dzisiaj Lech Premium mam napisane na piwie
AS: nie chrzań, w piątek ieczorem weźmiesz piwko do ciapociągu i już. Ale, ale, jak zwykle pewnie się nie pojawisz... ;)
to ja tak kontrolnie zapytam: (nie smiac sie) - nie trzymalem w lapkach nigdy JAGA, LYNXA, STka - przywiezie ktoś na majowke ???
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Majowka
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 69 zapytań