Ludzie!!!! Ma ktos nastepujace 2 tytuly:
1. Ucieczka z Z.S.T.
2. Wietlina '89
Kiedys je mialem, ale pad dyskietki i juz nie mam. Jesli ktos, ma to niech mnie powiadomi. Pliiizzz. Ciut mi zalezy. :) :) :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Poszukuje 2-och gierek
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ludzie!!!! Ma ktos nastepujace 2 tytuly:
1. Ucieczka z Z.S.T.
2. Wietlina '89
Kiedys je mialem, ale pad dyskietki i juz nie mam. Jesli ktos, ma to niech mnie powiadomi. Pliiizzz. Ciut mi zalezy. :) :) :)
Już wysłałem Busterowi na maila!
A teraz Busterek niech będzie grzeczny i podzieli się swą zdobyczą z resztą sceny (oczywiście z tymi, co chętni)... 8) A ja się kładę - bo chyba Messjaszce pozazdrościłem (grypa?) :x
eee... czym on sie ma podzielić? Eee... mną?? To moze ja już pójdę? :lol:
Gierkami, kitq, gierkami :D :D :D
Ufff... No ale co ja poradzę, ze tak dziwnie to zabrzmiało?? :oops:
hĘ???
Coś straciłem aby??? ;)
A tak w ogóle to brakuje rozpiski klavishy do Messiah`a, ale może się czepiam... :D
Ponieważ nie udało się nikomu ustalić (w tym mnie), co też miałem na myśli :? - proponuję zakończyć ten temat. Zresztą - nikogo do tego nie zmuszam. Acha - ciśnienie spada, ale wciąż jest... itd. :twisted:
Łehehehehehe........ Jak już czasmai Miker coś powiesz, to już powiesz...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hehehe.... Trza to rozpracować, ja tego tak nie zostawię ;)
Messy
Nie lej go w morde tak bezustanie po tylko nogi ida pozniej "z grecka" w epsilon:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » Poszukuje 2-och gierek
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 57 zapytań