Ludzie. Poczytajcie i sie zalamcie
http://ibiblio.org/ser/SP-versus-RP/zus/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Bałagan » A to Polska wlasnie ...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ludzie. Poczytajcie i sie zalamcie
http://ibiblio.org/ser/SP-versus-RP/zus/
Załamałam się 8O 8O Nie no co za ludzie to pisali????
R.I.P. <-- niech mi ktoś postawi krzyżyk ładny :)
czemuż mnie to zupełnie nie dziwi ....
Buster - od razu widac zes nowy ;-)
Spozniles sie z tym newsem o conajmniej rok - ale poniewaz forum jest atarowskie a nie OpenSource'owe ;-) to Ci wybaczam ;-)
PS: Zaczelo sie 7thGuardy i inne LinuxNewsy czytac ??? hue hue
...a ja w tym bagnie od 3ch lat robię i też wiem co nieco - ale za dużo by tu pisać - wolę dysputy przy dużej ilości vol(tuff)!!! :D
No, jezeli Miker robi w ZUSie, to wszystko jasne...
Va$ko: emeryturę po znajomości to sobie możesz już teraz z głowy wybić. GOOD LUCK! 8)
Va$ko: emeryturę po znajomości to sobie możesz już teraz z głowy wybić. GOOD LUCK! 8)
a jeżeli Miker mówi GUD LAK to znaczy że masz przegwizdane
Wasiek.... Tera to się trza normalnie za tobą u Mikera wstawić :D... Może mi się uda ^^... Mam wszak z nim dobry kontakt :D
.::Messy::.
Ps. Miker, jak jesteśmy juz przy emeryturkach... Załatw mi pogodną starość :lol: :lol: :lol: ...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » A to Polska wlasnie ...
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 60 zapytań