Pilnie poszukuję gier Atari typu boulder dash, riveraid, spy hunter, jungle hunt,zybex, monte zumas itd.
czy ma ktoś w posiadaniu takie gry ??:)
jestem w gotowa odkupić je w niezbyt wygórowanej cenie :)
Pozdrwaiam:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Poszukuję gier Atari na dyskietkach =)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pilnie poszukuję gier Atari typu boulder dash, riveraid, spy hunter, jungle hunt,zybex, monte zumas itd.
czy ma ktoś w posiadaniu takie gry ??:)
jestem w gotowa odkupić je w niezbyt wygórowanej cenie :)
Np tu http://www.mushca.com/f/atari/index.php lub w bazie plików.
chodzi mi o te takie duże dyskietki, wogóle można je gdzieś jeszcze dostac ??
Dyskietki ? Obawiam się, że na dyskietkach 5,25 niewiele softu teraz dostaniesz... lepiej ściągnij wersje w postaci image-y dyskowych *.atr, odpal na emulcju, lub za pośrednictwem SIO2PC odpal/skopiuj na dyskietkę i odpal na Atari... prościej i szybciej.
macgyver: próbowałeś kiedyś powiesić ATRa nad łóżkiem na ozdobę? ;)
A może kolega ma kontrole z urzędu w firmie i chce mieć legalny soft firmy FirstStar ?
i nie kolega;- tyle co koleżanka :) - :) a Mielec, to daleko od Krakowa ?? ;) -
czy ma ktoś w posiadaniu takie gry ??:)jestem w gotowa odkupić je w niezbyt wygórowanej cenie :)
Uderz do mnie na priva - pod koniec tygodnia jak się wykuruje jestem w stanie wysłać Ci paczkę sformatowanych dysków 5.25 - koszt hmmm jedynie koszty poczty czyli jakies 7-8zl.
Natomiast gry będziesz Musiała zassać w formie obrazów ATR i przerzuć je sobie sama na dyskietki - bo np. bulder dash jest jeszcze chroniony prawnie.
Pin: mało masz koleżanek? ;)
Pin , Mielec od Krakowa około 140 km :) wcale nie tak daleko :)
hmmmm :) - mieszkam sam. Ale mam dużo dysków. :):):)
.. no dobrze. Potraktujmy to jako taki żarcik :) -
Pin a masz boulder dasha, riveraid i spy huntera ??:D
nawet jesli niema obecnie, to w 5min. zassie z sieci i zgra na dyskietki...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Poszukuję gier Atari na dyskietkach =)
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 60 zapytań