Mam do oddania w dobre ręce zasilacz typu AT o mocy 250W, sprawny. Lokalizacja: Warszawa - Bielany, odbiór osobisty (nie opłaca się przesyłać pocztą, bydlę waży 3 kg).
Czekam na chętnych 2 tygodnie, potem wywalam to do śmietnika.
? HEX$(6670358)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
MyAES 0.99 Beta 8 Nowa wersja MyAES z poprawkami błędów
Działające RM800XL! Na X pokazano działającą replikę RM 800XL - to ważny krok w stronę gotowego produktu.
PyDPainter 2.2.0 Pixel art w stylu Deluxe Paint.
SillyVenture 2025SE - nowe wiadomości Ruszyła sekcja regulaminów i uploadu prac. Zaktualizowano regulamin i dodano nową kategorię muzyczną
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Oddam Zasilacz At
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam do oddania w dobre ręce zasilacz typu AT o mocy 250W, sprawny. Lokalizacja: Warszawa - Bielany, odbiór osobisty (nie opłaca się przesyłać pocztą, bydlę waży 3 kg).
Czekam na chętnych 2 tygodnie, potem wywalam to do śmietnika.
Witam,
Chętnie zaopiekuję się tym zasilaczem. Brakuje mi takiego do mojego pierwszego PC-ta.
Pozdrawiam
o - a ja monitor 17" crt
cholera jest ciezka dosc, do rozmagnesowania "pętlą", a i jeszcze ma jakies tam schizy - ogolnie do naprawienia tanim kosztem jesli ktos sie zna...
do odbioru w lublinie... tez wywale jesli sie chetny nie znajdzie...
monitor wystawiam przed smietnik...
topic chyba mozna juz zamknac...
Ale może załóż oddzielny topic - niektórzy czytają tylko tematy. "Oddam monitor 17 cali" może załapie lepiej.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Oddam Zasilacz At
Wygenerowano w 0.334 sekund, wykonano 98 zapytań