Niedawno gdy włączyłem moje Atari nie ukazał się jak zwykle napis "Ready" lecz dziwny zlepek znaków i liter. W prawym dolnym rogu jest napis "Memory test".
Na górze zmieniają się co chwilę kolejno litery alfabetu. Włączałem go pare reazy i ciągle to samo. Jak mogło się coś stać jeśli od ostatniego działania komputera minął może miesiąc i przez cały ten czas komputer leżał nieruchomo na biurku? Chciałbym się dowiedzieć co się stało i ewentualnie jak to naprawić. Błagam!!!!!!!!!!!
Jesteście moją prawie ostatnią nadzieją. Z góry dziękuje.
Echa GemTOS 2026 Prace z tegorocznej edycji francuskiego zlotu GemTOS poświęconego komputerom Atari.
BigPEmu 1.22 Nowa wersja emulatora Atari Jaguar od Richa Whitehouse wprowadza wsparcie dla kodów cheat.
FujiNet Firmware 1.6.0 Nowy firmware dla FujiNet przynosi wsparcie dla NFS, odtwarzanie Turbo 2000 i wiele, wiele więcej!
Mad Pascal 1.7.7 Nowa wersja kompilatora Pascala dla procesorów 6502 z nowymi modułami graficznymi.
VBXETERM 0.09 Wydano nową wersję 0.09 terminala dla Atari z obsługą VBXE. Poprawiono stabilność połączeń sieciowych.