znalazłem przypadkiem - niezły bajer :)
http://jledger.proboards19.com/index.cg … 1167546608
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
atari.area forum » Bałagan » ciekawostka - małe,drewniane commodore
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
znalazłem przypadkiem - niezły bajer :)
http://jledger.proboards19.com/index.cg … 1167546608
"Holy macaroni! That's awesome!" Teraz trza poszukać chętnego do przeniesienia pomysłu na atarowy grunt.
Hehe, to zawsze Atari było z drewna i ze stali. No cóż - ciągnie wilka do lasu na starość. :P ;)
A btw. fajny projekcik tylko po cholerę pociągnięty tym srebrnym...
Na moj gust, w srodku siedzi plytka od tego shackowanego joya C64. Ostatnio mozna je nabyc na Allegro za ~80zl.
Takze w przypadku Atari 8-bit odpada na razie.
Mnie się pomysł podoba - wogóle tego typu idea nie jest w moim przypadku zła ze względu na "ekonomikę wolnego miejsca". Jednak z ta miniaturyzacją to bym nie przesadzał. Rozmiar raczej wyklucza poważniejsze zastosowania. Gdzieś na forum był prezentowany link do strony z Atari laptop. Tamto rozwiązanie, oparte na Atari XE Game System, choć dyskusyjne w kwestii samego wykończenia zdaje się być bardziej sensowne i bardziej do mnie przemawia.
:)
Takie coś chce zrobić Rocky, lecz na bazie 800XL. Wsadzi płytę microAT z video onboard, HDD 2,5" i będzie udowadniać wszystkim (na emulcu) że ma najszybsze Atari :)
Wow, Rulezja!
a już myślałem..... :) - z tym drewnem - to ostrożnie proszę :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » ciekawostka - małe,drewniane commodore
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 62 zapytań