Wpadam tu poraz pierwszy od czasów pamiętnego wątku i co widzę? Ano rekordzik nie pobity. Przyznam się szczerze, że chciałem dobić do 200, ale cwansi byliście i wykumaliście w czym rzecz. Sport jak sport. Fajnie, że mnie jeszcze pamiętacie :) Trollował nie będę, ale miło poczytac sobie tamten wątek. Jeszcze raz dziękuję za żywiołowy dyskurs. Widać, że wyświetleń też niemało. Ścisła czołówka. Wcielając się w trolla pociągnąłęm to całkiem nieźle. A na codzień nie jestem takim debilem. Po prostu raz chciałem zobaczyć jak to jest być trollem. Obrażonych - przepraszam, a wszystkich pozdrawiam. dobryser
Jak stworzyć składankę gier na kasecie? Dziś, dzięki nowoczesnym narzędziom, jak program Turgen, ten proces jest znacznie łatwiejszy.
HDDRIVER 12.71 Nowa wersja najbardziej rozbudowanego sterownika pamięci masowych dla 16- i 32-bitowych Atari, z mnóstwem usprawnień i nowości.
Elite - port z BBC Micro na Atari XL/XE Wczesna beta portu kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari.
sAIOnara v3.0 Zaawansowany układ wideo Pancia, sAIOnara v3.0, bazujący na chipie CXA2075, jest już dostępny.
Altirra 4.40 test 20 Nowa wersja rozwojowa popularnego emulatora Altirra zawiera szereg usprawnień i poprawek błędów.