Witam.
Ma ktos moze kontakt telefoniczny lub jakis inny;) potrzebuje sie z nia pilnie skontaktowac w sprawie odbioru projektora (potrzebny mi on jest przed sylwestrem).
pozdrawiam
Ps. jak by cos to moj nr. 0502834822
Wesolych i radosnych
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
BigPEmu 1.22 Nowa wersja emulatora Atari Jaguar od Richa Whitehouse wprowadza wsparcie dla kodów cheat.
FujiNet Firmware 1.6.0 Nowy firmware dla FujiNet przynosi wsparcie dla NFS, odtwarzanie Turbo 2000 i wiele, wiele więcej!
Mad Pascal 1.7.7 Nowa wersja kompilatora Pascala dla procesorów 6502 z nowymi modułami graficznymi.
VBXETERM 0.09 Wydano nową wersję 0.09 terminala dla Atari z obsługą VBXE. Poprawiono stabilność połączeń sieciowych.
Gearlynx 1.2.10 Nowa wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawę renderowania Suzy.
atari.area forum » Bałagan » kontakt do Meski
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Ma ktos moze kontakt telefoniczny lub jakis inny;) potrzebuje sie z nia pilnie skontaktowac w sprawie odbioru projektora (potrzebny mi on jest przed sylwestrem).
pozdrawiam
Ps. jak by cos to moj nr. 0502834822
Wesolych i radosnych
661020608
Taaa... A moze jeszcze podajcie publicznie zdjecie Mesi, pare szczegolow na jej tamat i dopisek "dzwonic po szesnastej"? :P
Nosty, jeśli szukasz takich informacji, to łatwo je znaleźć w góglach.
Ech... epi, ja po prostu ostatnio robie za paranoika jesli chodzi o bezpieczenstwo danych osobowych, tzw serwisy spolecznosciowe itp.
Jesli Meska faktycznie upublicznia w necie swoj nr telefonu to zwracam honor i odszczekuje swoja ironie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » kontakt do Meski
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 55 zapytań