czołem,
Pilnie potrzebuję stacji dysków, najlepiej firmy Toms. Czy ktos się orientuje gdzie ja można kupić ? Obserwuje aukcje od pewnego czasu i nie mogę znaleźć.
Jesli ktoś ma na sprzedaż proszę o kontakt.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię dobrą stację dysków
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czołem,
Pilnie potrzebuję stacji dysków, najlepiej firmy Toms. Czy ktos się orientuje gdzie ja można kupić ? Obserwuje aukcje od pewnego czasu i nie mogę znaleźć.
Jesli ktoś ma na sprzedaż proszę o kontakt.
oj jeśli się pojawi toms 720 na allegro, to aukcja zakończy się z ceną 1k pln... bądź wyższą...
710 jest jeszcze trudniejsza do zdobycia ...
obecnie nigdzie i dziwne że kolekcjonerzy nie odkryli stacji Toms...
heh, no tomsa jest i bylo juz od dawna trudno kupic. Ja 2 miesiace temu odzyskalem swoja 720C i jestem z tego bardzo zadowolony
Monsoft - poslales po nia w celu "odzyskania" Sasze i Wanie? :D
nie pewnie z 1k pln i wystarczyło...
nie, po prostu moj znajomy ktory ja ode mnie kupil przestal sie juz bawic Atari i juz jej nie potrzebowal wiec chetnie mi ja odsprzedal.
A cena ?? hmmm... totalnie bardzo atrakcyjna bo po znajomosci.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię dobrą stację dysków
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 57 zapytań