...działający i z klawą... może być z sio2sd na pokładzie :D
Są jakieś realne szanse na "znalezienie" ? Za rozsądną cenę oczywiście...
Press play on tape...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
UltraSatan - firmware 1.30 Nowa wersja firmware dla UltraSatana wspiera nowoczesne karty SDHC i SDXC
53 lata marki Atari 53 lata od założenia Atari - firmy, która odmieniła świat gier i komputerów.
Odtwarzanie układów z Atari Falcon Trwa zbiórka na odtworzenie chipów Videl, Combel i SDMA z Atari Falcon
onEscape extEnded and reWorked Poison prezentuje rozszerzoną i poprawioną ścieżkę dźwiękową z gry onEscape.
Hatari 2.6.0 Ukazała się nowa wersja Hatari - emulatora Atari ST/STE/TT/Falcon
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » XEGS poszukiwany
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
...działający i z klawą... może być z sio2sd na pokładzie :D
Są jakieś realne szanse na "znalezienie" ? Za rozsądną cenę oczywiście...
Rozsądna to jaka 500, 1000, 1500 ;-) Ostatnio tylko takie cyfry się pojawiają.... wydają się być rozsądne ;)
Ja za swojego dalem 400 zlotych (fakt, ze bylo do tego sporo drobiazgow typu cartridge, magnet 1010 i tak dalej). Czy to jest dla Ciebie rozsadna cena?
a moze xegs z 1mb, sdx, stereo, kmk z hdd 2gb, sio2pc, sio2sd ??
@Kaz: tak
@Loth: a masz taki w dwóch egzemplarzach ? ;-)
@maw: Tak z ciekawosci - czemu akurat XEGS? Zajmuje duzo miejsca, a jedynym plusem nad 130 jest chyba wiecej miejsca w obudowie na rozszerzenia.
A co do cen: sa bardzo rozne w przypadku XEGS. Jesli komus nie zalezy na ladnym wygladzie to i za 100-150 mozna wyhaczyc. Ale mozna tez sobie sciagnac nowke w folii za 5x tyle.
pomyślałem sobie, że skoro xc12 mi zdechł, 800tka ledwo zdycha (brejka nie ma, bo się zbyt często "sam" wciskał, pasek łączący klawę z płytą częściowo rozklejony...), to już lepiej coś, co nowocześniej wygląda, z czego da się wczytywać... jak sobie pomyślisz, że jeszcze tą myszkę bym podłączył, no to na takim sprzęcie to można już grać... a poza tym, to zawsze marzyłem o tym, żeby mieć atarynkę z osobną klawiaturą :)
@nosty: "Jesli komus nie zalezy na ladnym wygladzie" - możesz coś więcej przybliżyć ?
PS. wiem, że myszka "prawie kolekcjonerska", no ale jak mi ktoś zrobi drugą taką chodzącą z atari, to tą oddam w ramach ceny za xegsa (no chyba, że ją wcześniej sprzedam) ;-)
czy mówiąc o tych 4 stówach mówiliście o tym ebay xegs gb ? yyy....
no niestety, kolejny raz przegrałem batalię o XEGS-a :( - niestety, nie stać mnie na więcej niż 100-120 PLN :,(
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » XEGS poszukiwany
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 62 zapytań