konkrety tutaj.
Z ciekawości zacząłem szukać w sieci dumpów Ultimy a znalazłem ciekawostkę innego sortu =8-D
Potrzebujesz dyskietki? Proszę: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887
<-- Kontakt prywatny proszę przez "E-mail", a nie "PW".
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowy firmware 1.5 dla SDrive-MAX Ulepszony tryb szybki i poprawki kaset w nowej wersji firmware
Ice-T 2.8.2 Nowa wersja Ice-T dla 8-bitowego Atari już dostępna - poprawki i nowe funkcje
Galactic Panic - nowa przygodówka na ST Darmowa gra point and click na Atari ST - ponad 100 ekranów przygody.
Nowa wersja ARIFE Tool od PVBest73 Uaktualniono uniwersalne narzędzie do analizy obrazów ROM i dysków Atari
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Ultima II - niezły wynik na ebayu ; f**k commodore :-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
konkrety tutaj.
Z ciekawości zacząłem szukać w sieci dumpów Ultimy a znalazłem ciekawostkę innego sortu =8-D
Niestety I i II dochodza juz do $200 :/
Ja mam tylko III, ktora jest troche tansza i nie zapowiada sie zebym upolowal cos jeszcze...
...a nawet już przekroczyły $250... tutaj
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Ultima II - niezły wynik na ebayu ; f**k commodore :-)
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 44 zapytań