Czy w thingu mozna ustawic sobie tlo nie tylko na destopie ale takze w oknie. Mam wersje 1.27 i nie moglem tego znalesc, a podobno jest to mozliwe w wersji beta 1.29. Czy ktos z fotumowiczow moglby mi podeslac ta wersje
Pozdrawiam
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,
MadPascal 1.7.3 już dostępny Nowa wersja kompilatora MadPascal przynosi poprawki i optymalizacje
Echa Lost Party 2025 Wyniki, zapis wideo oraz stuff.
Lost Party 2025 startuje już jutro W Licheniu Starym rusza zlot fanów 8-bitowych komputerów
zeST 20250627 - Atari ST w FPGA z turbo! Nowa wersja zeST z trybem turbo 50 MHz i poprawkami Shiftera i MFP
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Thing 1.29
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy w thingu mozna ustawic sobie tlo nie tylko na destopie ale takze w oknie. Mam wersje 1.27 i nie moglem tego znalesc, a podobno jest to mozliwe w wersji beta 1.29. Czy ktos z fotumowiczow moglby mi podeslac ta wersje
Pozdrawiam
Piotrek
Chyba tylko w jini się da.
EDIT: ale wersję 1.29 angielską też chętnie bym poużywał :)
A masz wersje niemiecka ?, jesli tak to wrzuc na priva
Pozdrawiam
Piotr
Ja mam Thinga 1.29 na padniętym dysku (elektronika). Jak ktoś chce pilnie to może mi zasponsorować odzysk danych :)
Btw. Już próbowałem przekładać elektronikę z innego dysku. Nie bangla.
A masz wersje niemiecka ?, jesli tak to wrzuc na priva
Pozdrawiam
Piotr
Coś mam ale nie działa(nie uruchamia się). A 1.27 się wywala jeśli się zapisze parametry.. porażka.
(@Adam:) bo jak padła głowica, to zmiana elektroniki Ci nie pomoże - nie wiem, czy wtedy dadzą rady cokolwiek zrobić... jak masz blisko do jakiegoś punktu odzysku, to przedzwoń - być może diagnostykę robią za darmo - a to już połowa sukcesu.
Coś mam ale nie działa(nie uruchamia się). A 1.27 się wywala jeśli się zapisze parametry.. porażka.
Bo masz na lewo zarejestrowaną wersję :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Thing 1.29
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 54 zapytań