Pytanie jak w tytule oraz dodatkowo - czy to wogóle ma jakikolwiek znaczenie?
Sprzedaję takie "cuś" na Alledrogo i dostałem pytanie - sam nie jestem 100% pewny więc prosze o radę...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Preordery na kartridże NokturnFM NokturnFM to nowe kartridże do Atari ST, które wzbogacają 16-bitowe maszyny o dźwięk OPL2/OPL3 znany m.in. z PC.
RastaConverter Beta17 Najnowsza wersja RastaConvertera, narzędzia do konwersji grafiki na Atari, przynosi szereg poprawek.
Jak stworzyć składankę gier na kasecie? Dziś, dzięki nowoczesnym narzędziom, jak program Turgen, ten proces jest znacznie łatwiejszy.
HDDRIVER 12.71 Nowa wersja najbardziej rozbudowanego sterownika pamięci masowych dla 16- i 32-bitowych Atari, z mnóstwem usprawnień i nowości.
Elite - port z BBC Micro na Atari XL/XE Wczesna beta portu kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari.
atari.area forum » Bałagan » Czy na ATARI XE-System wersja NTSC działają programy w PAL?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pytanie jak w tytule oraz dodatkowo - czy to wogóle ma jakikolwiek znaczenie?
Sprzedaję takie "cuś" na Alledrogo i dostałem pytanie - sam nie jestem 100% pewny więc prosze o radę...
Pajero
Dzięki serdeczne - teraz wszystko jasne :)
DO ADMINISTRATORA - prosze o zamknięcie wątku.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Czy na ATARI XE-System wersja NTSC działają programy w PAL?
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 70 zapytań