Ha, nie mam co robic bo PPA zdechlo cos dzisiaj, wiec zarzuce pomyslem:). Zrodla do powyzszego tytulu leza odlogiem na aminecie, giera jest w asemblerze, moze ktorys z ataryniarzy zainteresowalby sie tytulem, calkiem fajne to bylo, tyle ze nieco wolnawe:) ale na CT powinno smigac jak szalone. Ja gralem w AB3D2 na A1200 z 060/50 i bvision, juz tlumacze po co mi to bvision, otoz do tego aliena jest rtg patch i mozna lupac na karcie gfx i wtedy jest przeszybko. Na agacie juz tak wesolo nie jest ale z 060 granie jest przyjemne. Zaznaczam ze o programowaniu cienia pojecia nie mam, ale skoro obie maszynki byly stosunkowo podobne, wiec port nie powinien byc jakos masakrycznie trudny do zrobienia. Co o tym sadzicie:)?
Fujisan 2.0.5 Nowa wersja emulatora z obsługą FujiNet i NetSIO.
CAS2Audio 1.0.6 Nowa wersja aplikacji CAS2Audio dla systemu Android
Atari Legacy #2 W tym numerze czytelnicy znajdą mnóstwo ciekawych materiałów poświęconych historii, sprzętowi oraz scenie Atari.
Altirra 4.50 test 21 Phaeron opublikował kolejną kompilację testową Altirra 4.50 test 21 z poprawkami dla napędów i DOS 2.
GEM na Atari XL/XE Niezwykły port środowiska GEM z warstwami VDI i AES dla mocno rozbudowanych maszyn Atari XL/XE.