Az chcialo by sie oglosic konkurs "znajdz 10 szczgolow, ktorymi roznia sie te dwa obrazki" :)
Nie wiem jak Wam, ale mi wesja z prawej podoba sie znacznie mniej, a to wlasnie ona jest pozniejsza (1983) niz lewa (1982).

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
VQ Tracker Beta 2 Nowa wersja cross-platformowego trackera muzycznego dla Atari XL/XE z poprawkami błędów.
15. edycja BASIC 10 Liner Contest Ruszyła kolejna edycja konkursu na gry i programy napisane w zaledwie 10 liniach kodu.
Gearlynx 1.1.1 Nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx przynosi poprawki błędów.
avi2atari narzędzie w Pythonie do konwersji wideo na format AVF dla 8-bitowych komputerów Atari.
Pierwsza beta POKEY VQ Tracker Ilmenit udostępnił innowacyjne narzędzie do tworzenia muzyki opartej na samplach dla Atari 8-bit.
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Aztec Challenge - ciekawostka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Az chcialo by sie oglosic konkurs "znajdz 10 szczgolow, ktorymi roznia sie te dwa obrazki" :)
Nie wiem jak Wam, ale mi wesja z prawej podoba sie znacznie mniej, a to wlasnie ona jest pozniejsza (1983) niz lewa (1982).

Myślę, że ktoś zaskarżył wersję z lewej o niedozwolone użycie szyi, i wygrał proces.
a szczerze mówiąć z antropologicznego punktu widzenia obie wersje to ściema...jakby ktoś zobaczył faktyczną aztecką dziewkę to raczej by uciekał niz ją gonił:P
@drac0 - w USA wszystko jest mozliwe ;) Ja bym obstawial ze potomkowie Aztekow poszli do sadu zeby troche wyrwac kasy :D
@gepard - ale ten pan ja goni z toporkiem...
Gość chciał obciąć jej głowę, pozbawił jej jeno szyi.
I wszystko jasne! :)
Ta po prawej: to Tusk przegania bliźniaka z Tupolewa.
Brrrr. To z prawej to jakaś ohydna potwora. Ta z lewej natomiast... mmmmm :)
Brak szyi jest rzeczywiście nieuzasadniony - wyszedł im jakiś transwestyta z wielkimi łapskami. Może chodziło o seksizm i dlatego zrezygnowali z ładnej dziewczyny?
ta z lewej jest smakowita ... ta z prawej jest jakas polamana, ale wersja z prawej ma bardziej nasycone kolorki. pozatym koles z lewej cieszy sie ze goni fajna niunie, a ten z prawej ma okrutna mine goniac transwestyte :)
fakt, ta z prawej to zapewne "Miriam";]
No i dobrze ze gry sa w folii. Po waszych komentarzach odechcialo mi sie grac w te gre ;P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Aztec Challenge - ciekawostka
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 61 zapytań