ja wiem, ze wczoraj dopiero sie skonczylo oficjalnie ostatnie party w ornecie, ale niech sie organizer ( i uczesticy) wypowie - czyz nie warto by tego powtorzyc za rok?
ps JA CHCEM!!!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Scena - 8bit » Orneta 2k4
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja wiem, ze wczoraj dopiero sie skonczylo oficjalnie ostatnie party w ornecie, ale niech sie organizer ( i uczesticy) wypowie - czyz nie warto by tego powtorzyc za rok?
ps JA CHCEM!!!!!
Z oficjalnych slow Eijka wynikalo, ze za rok nie bedzie, ale nie wynika to z braku checi tylko z braku mozliwosci, za to za 2 latka to termin, ktory mu odpowiada. Mysle, ze za rok bedziemy musieli usmiechnac sie to Vaska :)
Popracujemy nad Eijkiem to sie zgodzi ;)
W razie czego mam rodzine w Pruszkowie, a tam jak wiadomo mieszkaja jedni z najwiekszych specow od "namawiania do zmiany decyzji" ;)
jestem za tym aby się odbyło za rok w tym samym miejscu o tej samej porze z tymi samymi ludzmi itd... - jako przedstawiciel - Trójmasta - Gdańskiej Oruni........
Jak bedzie za rok, to dla niektorych moze byc za czesto ;(
A jak za dwa, akurat ludzie zatesknia ;)
Jak bedzie za rok, to dla niektorych moze byc za czesto ;(
A jak za dwa, akurat ludzie zatesknia ;)
Dla mnie za rok czy za dwa nie gra roli - jeżeli będę miał tylko kaskę i wolny czas to na pewno sie pojawię bez względu na organizatora .... i miejsce ..
Tez jestem z zeby sie odbylo. Bede Bede za to pil caly rok,bo jak wiadomo "Odsiecz Sobieskiego za kolnierz nie wylewa!!!"
rok to duzo czasu, wiec na pewno wam przejdzie ;)
Odsiecz........chlory Wy jedne.......demoralizujecie tą biedną ornecką młodzież,która musi oglądać nawalonych atarowców........hehehehe
nieważne kiedy, ważne, zeby było. bwiłam sie zajefajnie, ale za dwa lata to w sam raz. potęsknimy, powtórzymy...
mahna mahna XD!!
Odsiecz........chlory Wy jedne.......demoralizujecie tą biedną ornecką młodzież,która musi oglądać nawalonych atarowców........hehehehe
A co niech sie uczy!!!
Ja się już nauczyłam :]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Orneta 2k4
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 64 zapytań