Witam,
jak w tytule kupie kolorowy monitor sc1224 w dobrym stanie.
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Outline 2025 - invitro na Atari ST Paradox i Havoc/Lineout wydali invitro na Outline 2025 dla Atari STf z 1 MB RAM.
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię kolorowy monitor SC1224
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
jak w tytule kupie kolorowy monitor sc1224 w dobrym stanie.
Pozdrawiam
Tutaj i tutaj. Tylko przy tym drugim musisz namówić sprzedawcę do wysłania z Australii. No i może być uszkodzony - przeczytaj.
Trzeba spojrzeć realnie na świat. Monitory typu sc1224 nie są produkowane od wielu lat, a te ktore są na rynku były eksploatowane, siłą rzeczy trzeba się spodziewać, że jeżeli w ogóle działają, to ich kolory mogą być już wyblakłe (zużycie kineskopów niestety postępuje) i nigdy nie wiadomo jak długo jeszcze "pociągną". Jeżeli to ma być monitor z punktu widzenia użytkowego, to lepiej zastanowić się nad jakąś alternatywą.
Wszystko inne oprócz kineskopu można wymienić ;) Na ciężko upolować taki monitor.
kineskop tez mozna wymienic... ja c 1084 mam kineskop od monitora VGA
kwestia umiejetnosci
.. lecz z czego widzę, mimo wszystko monitory Atari zajebiście dobrze się trzymają. Nawet pomimo upływu lat. Też poluję na taki monitorek, lecz na razie oprócz jednej oferty z polski - gdzie kolo nie chciał się dogadać - niczego sensownego nie widziałem...
Pin-ek a ja Ci dam za free !!! OK ???
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię kolorowy monitor SC1224
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 51 zapytań