Nie żebym nie umiał sobie z tym tytułem poradzić, ale nabyłem byłem ostatnio ten tytuł w (teoretycznie) komplecie, z tymże sprzedający (mój ulubiony typ) umieścił zdjęcie 10x10 pikseli a w opisie aukcji stanowił, że sprzedaje dokładnie to co na tymże zdjęciu - tak więc przypatrz się uważnie co kupujesz :/ No i się nie dopatrzyłem, że to co mam to ksero i to w dodatku od wersji na Atari 5200. Tak więc jeżeli (jakimś cudem) posiadasz booklet od wersji na XL i w dodatku nie jest Ci potrzebny to... jak w tytule.
15. edycja BASIC 10 Liner Contest Ruszyła kolejna edycja konkursu na gry i programy napisane w zaledwie 10 liniach kodu.
Gearlynx 1.1.1 Nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx przynosi poprawki błędów.
avi2atari narzędzie w Pythonie do konwersji wideo na format AVF dla 8-bitowych komputerów Atari.
Pierwsza beta POKEY VQ Tracker Ilmenit udostępnił innowacyjne narzędzie do tworzenia muzyki opartej na samplach dla Atari 8-bit.
SQL na Atari 8-bit Nowe narzędzia pozwalają na obsługę baz danych SQL na Atari 8-bit przy użyciu urządzenia FujiNet.