No, zmajstrowałam ostatnio ładnego pikczera ;)
Możecie go zobaczyć TUTAJ poniżej^^
http://www.tenbit.pl/i/lacznik/us/M/gmo … y61770.jpg
Pozdrawiam samego Pinka ;) Mam nadzieję, że wszystkim się podoba ;)
.::Messy::.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Scena - 8bit » PIKCZER PINOKIA! :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No, zmajstrowałam ostatnio ładnego pikczera ;)
Możecie go zobaczyć TUTAJ poniżej^^
http://www.tenbit.pl/i/lacznik/us/M/gmo … y61770.jpg
Pozdrawiam samego Pinka ;) Mam nadzieję, że wszystkim się podoba ;)
no wypisz wymaluj (wystrugaj?) Pinokio jak zywy.. coz za talent rysowniczy sie nam objawil, no, no...
hihi, no brat masz rację... fajne...
Messy! (nA KOCERANACH BĘDZIESZ - ROZUMIEM) masz za to Pilsenera (tak jak na Laście) albo innego Heinekena.
- McM!
Hmm, ale czy ten pikczer jest zgodny z regulaminem???
Hej, "ukradłaś" mi pomysł na kolejny obrazek... :o :rolleyes: :?
:?
Nic to, trzeba chyba szukać postaci jakiegoś innego wybitnego scenowca, buhahahaaa.....
:?:
Grubshy: Dziękuję za komplement :oops: ^^
Mc Master: O jak cię tu dawno nie było! Łelkom bak ;)! Pewnie że będę na Kocich Ranach [a co do piwek, to ja sobie zapamiętam ;) ]
Wasko: Co za regulamin ? :?
Dracon: Przeprąciam, nie wiedziałam ^^'. Rysunek powstał już jakiś miesiąc temu, ale dopiero co odpaliłam skaner^^.
Greg: Co do galeri, to jest w przygotowaniu ;)
Cieszę się, ze się wam podoba ;)
Dracon?; ... po lekturze ostatniego DivX'a z LP'02 uważam, że wybitny to ja może jestem, lecz w spożywaniu Gorzkiej Poznańskiej, lub innej takiej .. hehehehe;-): poza tym, pic jest wypasiony; całkiem jak ten komp, co ostatnio przyszedł od Pasia.
fajne... proponuję zrobić galerię ;-) scenowców całą...
no tak ... już zapomnieli kto wymyślił tomik karykatur scenowców ????? Nie chwaląc się ....Messiah działa w konspiracji z niejakim Boo ...
no tak ... już zapomnieli kto wymyślił tomik karykatur scenowców ????? Nie chwaląc się ....Messiah działa w konspiracji z niejakim Boo ...
Działa, działa, ty sie ze mną skontaktuj, co dokładnie chcesz ;)
Rany!!!! Jak zywy!!!
Pinokio, chyba trafisz u mnie na tapete w tym ujeciu.... :D
Rany!!!! Jak zywy!!!
Pinokio, chyba trafisz u mnie na tapete w tym ujeciu.... :D
No tak wzięłam sie troszke do roboty i Wilso już w przygotowaniu, tak samo jak Greg i Miker, ale jeszcze troszke poczekacie 8)
Wreszcie mogę zaprezentować moje spojrzenie na niesamowitego PINA (bo juz po gfx-compotach):
Przez jakiś czas będzie tutaj zamieszczony ten obrazek... ;)
Messy - co z kolejnymi scenowcami ? Ja nie zaprzestanę swojej działalności w tym kierunku... 8) :P
NIe no - Dracon, szacunek :)
Ten obrazek z kompo nie umywa sie do tego. RULEZ!
no no jestem pod wrażeniem ....
Jak bedziesz malowal Pigule zostaw mu wasy na pamiatka. Pigula bez wasow to nie Pigula :P
Róló
Piguła bez wąsów - to Piguła 10 lat młodszy ..... i tak ma być ......
Spoko, wypas :] Ja mam jusz Wilsona i Mikera w robocie :]
Piguła bez wąsów - to Piguła 10 lat młodszy ..... i tak ma być ......
E tam! Piguła bez wąsów to plagiat Piguły! :P
Przyznam, że ja też nie mogę się przyzwyczaić do PIGUŁY bez wąsów :o
Mikey: dzięx za uznanie, niedługo wrzucę tu kogoś innego (w tym topicu) - to tak testowo... :)
Przyznaje, ze na gfx-compo obrazek ten nie wygladal zbyt wyraznie, bo... to wina TIP-a. :?
Niech no w koncu ktos wprowadzi tryb hires (interlace - z malym miganiem) + grafika PMG + cos tam jeszcze - mam na mysli aby wreszcie mozna bylo uzyskac dobre efekty (ostrosc w grafice, duzo kolorow, jak najmniej "pikselozy"). Chodzi o to, aby nie tylko komodziarze mogli sie chwalic "amigopodobnymi" obrazkami.......
Dla mnie Piguła bez wąsa to zupełnie inny Piguła XD. A może podstawiona atrapa? @_@!
Btw. Piguła pozdrów Zine ; )
hehehehe.....thcPinek róló.....swoją drogą ma on cos z Butt-heada...tyle ze nie nie wiem co...:))))
a Pigulasty bez wąsa to profanacja....Mario Bros Rulez.
Frasunek......
Ja wiem czemu zgolil - drapaly Nietoperka w brzuszek ;)
heheh .....
:)
A tu byly nowe testowe wrzuty, bo cos kiedys obiecywalem... :))
Zgonie z tym co wczesnej pisalem, ich okres wyswietlania juz minal. :P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » PIKCZER PINOKIA! :)
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 70 zapytań