Witam
Już od jakiegoś czasu pracuję z ST i zacząłem się zastanawiać nad twardym dyskiem. Nie zamierzam póki co jeszcze kupować dysku, tylko chciałem się dowiedzieć jakie rozwiązanie najbardziej będzie pasować do mojego sprzętu i funduszy :) Czytałem trochę o dyskach i wiem co nieco ale nie wiem dokładnie co będzie dla mnie najlepsze :) Podsumowując: Jaki będzie najlepszy dysk do Atari 1040 STFM w cenie około 100 zł ? :)
Jubileuszowy 25. odcinek kursu Larka Arkadiusz Lubaszka kontynuuje swoją serię poradników, publikując 25. lekcję programowania gier.
LodjurDS v0.1.4 Kolejna wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawki CPU oraz obsługę plików BLL dla konsol DS i 3DS.
Mad Pascal 1.7.6 Tebe udostępnił kolejną aktualizację kompilatora Mad Pascal z poprawkami i optymalizacjami.
Fujisan 1.1.2 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi poprawki w obsłudze FujiNet oraz mapowaniu klawiatury.
Altirra 4.50 test 2 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra, wprowadzając liczne poprawki i nowości.