Odp: Nowa płyta 800XL?
Zaxon już zamówił PCB.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Mountain, czyli obrób sobie film na Atari z 68030 Edytor video dla dużego Atari
Materiał z Giełdy Komputerowej w lubelskim Staszicu Giełda odbywała się w Lublinie w Liceum im. Stanisława Staszica.
Adam Dyba - Orko Rozmowa z autorem m.in. Syf-On Demo, The MTV Demo, a także programu Master SAM.
Wywiad z Krzysztofem Kobusem (K.K. / WFMH ^ Quartet) Zapraszamy do przeczytania wywiadu z Krzysztofem Kobusem, ówcześnie znanym jako K.K./WFMH^Quartet
Lotus Esprit Turbo Challenge dla STe Została opublikowana pierwsza oficjalna wersja 1.0.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zaxon już zamówił PCB.
Wiadomo ile kosztuje ta nowa płyta ?
Mi wyszło trochę ponad $200 za 5 sztuk z dodatkowymi opcjami. Czyli jakieś $40-50.
Pięknie się to prezentuję. Muszę chyba ruszyć na jakieś szkolenie z lutowania bo moje umijętności w tym temacie są średnie jak nie nikłe patrząc na to co wykonałeś na tej płytce. Cena samej płytki nie zabija a jakie daje możliwości.
Czy ta płyta posiada jakieś modyfikacje względem oryginału?
Nie, jest to 1:1
Wczoraj doszła do mnie ta pozłacana czarnulka. Nie placilem cła i podatków (USA), wiec wyszlo mnie mniej niż $20 za sztukę. Zrobiłem wstępną wycenę i wszystkie nowe komponenty z Best/Digikey/Chin/Europy wyszly mi okolo $200 za wersje PAL i $170 za NTSC. Jak ktos ma dawce i to elementy bierne mozna kupic za jakies 1/4 tego.
Ostatnio edytowany przez ZuluGula (2021-04-02 17:11:40)
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.131 sekund, wykonano 11 zapytań ]