Odp: Lost Party 2023
Ja ze sprzętem.
RaNGuN też ze sprzętem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
BigPemu 1.06 Od rana dostępna jest najnowsza wersja emulatora konsoli Atari Jaguar
Atari ST Harddisk Menu Zapowiedź prezentacji użytecznego "launchera" do programów dla Atari ST.
FujiCup - przypomnienie Konkurs FujiCup to okazja dla programistów, którzy chcą pokazać swoje umiejętności w tworzeniu gier na ośmiobitowe Atari.
Studia podyplomowe z retrocomputingu Program studiów ma obejmować m.in. platform studies i przegląd ważniejszych polskich i zagranicznych platform komputerowych.
Silly Venture 2023SE - invitka na XL/XE Pierwsza invitka na letnią edycję atarowskiego Silly Venture party w Gdańsku
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja ze sprzętem.
RaNGuN też ze sprzętem.
Vasco, wysłałem odpowiedź i odbiło... komunikat: wiadomość niedostarczona, serwer docelowy nieprawidłowo skonfigurowany... masakra. No i... jak nie doszło to nie poczytasz.
Ponownie wysłałem potwierdzenie - czy dzisiejsze dotarło ?
Zenon: pousuwałem, więc PW powinno się zmieścić. Nie wysyłaj maili przez forum, bo one w ogóle nie dochodzą. Jakby co to bezpośrednio.
Pajero: mam, dzięki!
Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2023-05-25 00:34:48)
Będę ze sprzętem
Zanotowane.
Generalnie sprawdźcie, czy kogoś nie pominąłem: https://www.lostparty.pl/2023/visitors
Oczywiście zapisuję osoby, które mają bilet, bo co ja później zrobię ze znaczkami, których ktoś nie odbierze?
Możesz mnie dopisać, choć płacę na miejscu. Chyba, że to nie na miejscu to nie dopisuj :)
Jak tam gdzieś pisałem - ze sprzętem.
co ja później zrobię ze znaczkami, których ktoś nie odbierze?
Wyślesz przyklejone na kopercie z dopiskiem "stamps back". Nie zapomnij tylko posmarować wierzchniej warstwy klejem.
Ja też będę ze sprzętem, a nawet dwoma :)
Wasko - zamawiam znaczek, zapisz to sobie.
Ja też będę ze sprzętem, a nawet dwoma :)
Znaczy się podwójny zestaw a może i poczwórny ;)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 11 zapytań ]