Jako że w moim Atari (65XE) uszkodziła się folia klawiatury to poszukuje takowej, lub całej klawiatury.
Gdyby ktoś mógł mi taką odpalić będę bardzo wdzięczny
Atari 800XL / U1MB / Sophia 2 / Sio2IDE & CF 512 MB
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
Fujisan 1.0.2 Projekt frontendu do Atari800 otrzymał aktualizację.
Nowa wersja ARIFE PVBest73 wydaje nową wersję swojego narzędzia do zarządzania plikami na Atari 8-bit.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Folia klawiatury do XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jako że w moim Atari (65XE) uszkodziła się folia klawiatury to poszukuje takowej, lub całej klawiatury.
nie wiem jak mocno masz uszkodzoną folie - ale przetarte ściezki udaje sie czasami naprawić specjalnymi mazakami - popytaj w sklepie elektronicznym
o - dobrze, że mi przypomniałeś - bo mam ich kilka do renowacji :rolleyes:
Lub specjalnym lakierem grafitowym, lecz ten wymaga utwardzenia przez działanie temperatury np żarówki i tu należy być b.ostrożnym. :D
Daj na priva info - mam folie i klawe na sprezynkach. Dogadamy sie :-)
No niestety u mnie pisak nie pomoże, bo folia jest lekko rozdarta na brzegu a tam akurat idzie ścieżka do Resetu.
Rozdarcie chyba się zresztą powiększa bo Option przestał mi działać :(
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Folia klawiatury do XE
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 59 zapytań