Jako że w moim Atari (65XE) uszkodziła się folia klawiatury to poszukuje takowej, lub całej klawiatury.
Gdyby ktoś mógł mi taką odpalić będę bardzo wdzięczny
Atari 800XL / U1MB / Sophia 2 / Sio2IDE & CF 512 MB
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Bubble Bobble dla Atari 8-bit Wersja ta bazuje na edycji BBC Micro, jednak została napisana niemal od podstaw, by maksymalnie wykorzystać możliwości Atari.
Silly Venture 2024WE - wyniki Ponad sto prac wzięło udział w compo SV2024WE
Trwa Silly Venture 2024 w Gdańsku! Party się rozpoczęło, zajrzyj po link do streamów.
Flop 68 Po dwuletniej przerwie wraca Flop!
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Folia klawiatury do XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jako że w moim Atari (65XE) uszkodziła się folia klawiatury to poszukuje takowej, lub całej klawiatury.
nie wiem jak mocno masz uszkodzoną folie - ale przetarte ściezki udaje sie czasami naprawić specjalnymi mazakami - popytaj w sklepie elektronicznym
o - dobrze, że mi przypomniałeś - bo mam ich kilka do renowacji :rolleyes:
Lub specjalnym lakierem grafitowym, lecz ten wymaga utwardzenia przez działanie temperatury np żarówki i tu należy być b.ostrożnym. :D
Daj na priva info - mam folie i klawe na sprezynkach. Dogadamy sie :-)
No niestety u mnie pisak nie pomoże, bo folia jest lekko rozdarta na brzegu a tam akurat idzie ścieżka do Resetu.
Rozdarcie chyba się zresztą powiększa bo Option przestał mi działać :(
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Folia klawiatury do XE
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 57 zapytań