Jako że w moim Atari (65XE) uszkodziła się folia klawiatury to poszukuje takowej, lub całej klawiatury.
Gdyby ktoś mógł mi taką odpalić będę bardzo wdzięczny
Atari 800XL / U1MB / Sophia 2 / Sio2IDE & CF 512 MB
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
BurgerTom: teraz na Atari Jaguar Nowa konwersja BurgerTime trafia na Atari Jaguar dzięki pracy twórcy o nicku swapd0.
Altirra 4.50 test 9 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową emulatora Altirra 4.50 z poprawkami w AltirraOS i SAP.
XI. Baskijski Turniej Atari 2600 Relacja z jedenastej edycji baskijskich rozgrywek na konsoli Atari 2600 w Bilbao.
FreeMiNT OS Distro 26.1 Gotowy obraz systemu FreeMiNT dla Atari Falcon i TT.
StellaDS 8.2 Nowa wersja emulatora StellaDS przynosi synchronizację True-Sync i lepszą obsługę kartridżów SB.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Folia klawiatury do XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jako że w moim Atari (65XE) uszkodziła się folia klawiatury to poszukuje takowej, lub całej klawiatury.
nie wiem jak mocno masz uszkodzoną folie - ale przetarte ściezki udaje sie czasami naprawić specjalnymi mazakami - popytaj w sklepie elektronicznym
o - dobrze, że mi przypomniałeś - bo mam ich kilka do renowacji :rolleyes:
Lub specjalnym lakierem grafitowym, lecz ten wymaga utwardzenia przez działanie temperatury np żarówki i tu należy być b.ostrożnym. :D
Daj na priva info - mam folie i klawe na sprezynkach. Dogadamy sie :-)
No niestety u mnie pisak nie pomoże, bo folia jest lekko rozdarta na brzegu a tam akurat idzie ścieżka do Resetu.
Rozdarcie chyba się zresztą powiększa bo Option przestał mi działać :(
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Folia klawiatury do XE
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 54 zapytań