Temat: sprzedam zestawik
MM: tu był link do allegro.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
MM: tu był link do allegro.
1. Znalezione na śmietniku - nie podane w aukcji, ale podawałeś na forum
2. Link do allegro - niezgodne z regulaminem atariarea.
=====
Do MM: naruszenie zasad
gdzie znalezione nie ma znaczenia,tylko jaki stan i czy działa
po drugie kilka godzin się ujebałem żęby to wymyć i przetestować ,a nie tak jak niektóre trole co z robalami i myszami sprzedają
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2013-12-27 20:02:58)
Zgoda, ale piłem głównie do tego:
Zasada 11:
Allegro przeglądają wszyscy, jeśli Twój pierwszy post dotyczy superokazyjnej sprzedaży sprzętu i podajesz link do aukcji na Allegro będzie on usunięty. Ogłoszenia o sprzedaży muszą mieć podaną cenę i nie mogą być linkami do Allegro. W przypadku sprzedaży sprzętu uszkodzonego należy wyraźnie to opisać w tytule wątku (np. Sprzedam uszkodzony zasilacz, sprzedam uszkodzony i niedziałający komputer) oraz jego treści. Jeśli nie podano ceny to dyskusja o wartości będzie przeprowadzana publicznie w wątku i proszę nie mieć wtedy do nikogo pretensji. Posty z dopiskiem "oferty cenowe proszę przesyłać na maila" oraz niespełniające powyższych warunków wędrują do kosza.
garynerwus czy ty nie jesteś aby z jednego miotu z bezrobotnym?
po drugie kilka godzin się ujebałem żęby to wymyć i przetestować ,a nie tak jak niektóre trole co z robalami i myszami sprzedają
Uwaga pointless. Przeczytaj regulamin. Kolejna dyskusja będzie ostatnią.
Ja miałem taką sytuacje z w/w sprzedawcą :)
24.10.2012 wylicytowałem "obudowa amiga 600 z klawiaturą (2723382012)"
Wczesniej pisałem do sprzedającego:
S: witam!
taśma od klawiatury w 100% sprawna ?
G:tasma raczej sprawna,obudowa pochodzi z amigi u uwalonym biosem
S: moglbym prosic o fotke w makro taśmy gdzie sa "styki" ? ;)
G: zdjecie tasiemki w zalączniku ,aparat mam kiepski,ale na moje oko tasiemka jest OK
S: czyli w razie zakupu na tasiemke mam gwarancje ze działa na 100% ? ;)
G: Jesli nie bedzie działać to oddam pieniądze.
Po kilku dniach dostałem paczke i napisałem.
"Niestety taśma jest niesprawna :( ... przełamana w kilku miejscach gdzie wchodzi w miejscu "blachy" ...
Ten przycisk F10 też ktoś pomysłowy wkleił na stałe klejem :)"
Do dnia dzisiejszego cisza ;-)
Niby z przesyłką wyszło 39 PLN więc straty tak dużej nie było....
Ale słowny kolega nie jest....
tak ,ale nie chciałeś zwrotu pieniędzy ,ani zwrotu towaru
bo jakbyś chciał i podał numer konta to bym ci oddał ,a tak
to cisza i nic
nie wiedziałem żę tasiemka była uszkodzona po prostu tego nie zauważyłem,a nie mogłem sprawdzić
bo amiga wyświetlała jedynie różowy obraz
daj mi namiar do przelewu na priv to ci oddam kaske
Ostatnio edytowany przez garynerwus (2013-12-27 21:13:23)
opary absurdu - a Ty Stryjek dlaczego nie POPROSIŁEŚ w "pozycji kucam do miecza" o zwrot kasy? Spock by powiedział: "...fascynujące"
http://www.youtube.com/watch?v=cFods1KSWsQ&list=PLCKShrcwrfzIR1J4Qfm8J34RGs90JiV3a
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 14 zapytań ]