Odp: Wtyki SIO - nowe
Tylko dla kolesi.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tylko dla kolesi.
Nadchodzą..... (a przynajmniej tak piszą nasi sąsiedzi)
http://www.abbuc.de/community/forum/vie … amp;t=7716
Ty amerykański komandos, weź przetłumacz co tam napisali?
pytam jako ciekawostkę bo już się wyżej kwestia wyjaśniła...
No piszą że Lotharek kończy uczyć Chińczyków robić wtyki i niedługo będą do kupienia.
no i kto tu ściemnia?
Lotharek läßt in Taiwan neue SIO Stecker produzieren
Konkretnie napisano, że u Tajwańczyków. Czy to Chiny czy nie to inna sprawa.
Tajwan to Republika Chińska a to drugie to Chińska Republika Ludowa, czy jakoś tak. Kiedyś Tajwan sygnował swoje produkty: ROC (Republik of China).
Wtyki robi fabryczka spod Shenzhen (konkretnie miejscowość DongGuan) w Chinach.
pochwal się, czy Ty na prawdę znasz język chiński?
Znam. Może nie biegle, ale potrafię się porozumieć.
szacun! ;)
Chiński nie jest taki trudny, jak się wydaje. To język tonalny, nie mający gramatyki prawie wcale, nie ma w nim czasów, odmian, przypadków, nawet liczby mnogiej..... Jedynie pismo może sprawiać trudność z zapamiętaniem, ale też "można".
"04.09.2013 - final samples approved. Injecttion form is perfect.
Production in RUN, ITEM NOT YET AVAILABLE"
Jakieś aktualne wieści? Parę sztuk by się przydało.
... przydały, to by się folie do klawiatur. I to na "gwałt" ;)-
Mnie też by się przydały, ale nic z tego nie wynika. Chińczycy zrobiliby 500 szt. O 100 gadać nie chcą. Wysłałem projekty do kilkunastu firm - bez efektu. Można by zrobić w Polsce, ale jedna folia kosztowałaby kilkadziesiąt złotych. Jak ktoś zna wykonawcę, który zrobi to za akceptowalną cenę, to ja chętnie projekty udostępnię.
Simius 500 szt. jednego rodzaju czy może być np. 5 x 100 ?
Bo przydała by sie też taka folia do Amigi 500/600/1200... i wtedy łącznie napewno by się tylu chetnych znalazło.
Jednego rodzaju.
"pogadajcie" z Duddiem :)
lalalala:-)
niestety, pierwsza partia kilu kg nie jest na sprzedaż.
Simius, a pytałeś tu: http://keypol.zgora.pl/sklep/?klawiatur … puterow,24 ?
Ceny za sinclairy wysokie, ale to detal za pojedyncze sztuki. Nie zaszkodzi ponegocjować. W razie potrzeby mogę odebrać i podjąć się dystrybucji.
Przemysławie z Siemianowic: czy znalazłaby sie jakaś luźna sztuka na sprzedaż (lub dwie) do konstruowanego zamiennego zasilacza do CA2001 z tego wątku?
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=12430
Gep, ale co wtyk SIO ma do zasilacza?.... :)
ano chciałem drugi zapasowy kabel transmisyjny - by podłączyć 2 stacje ze sobą - ale fakt nie byłem transparentny w poprzednim poście i stąd Twe pytanie
Dublin zawsze czujny :]
Ostatnio edytowany przez gepard (2014-08-19 17:22:07)
gepciu, mam w tej chwili juz ok 12 kg wtyczek :-)
a jakie plany? ;)
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.117 sekund, wykonano 16 zapytań ]