Odp: sztab polska-północ REAKTYWACJA!
LINK DO FOTEK ....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
LINK DO FOTEK ....
nareszcie link...szkoda że slow...nie istotne...na zdjeciach widze prace z gfx compo a czemu brak tych z msx compo?
Stryjek wez no ty te zdjecia rob w mniejszej rozdzialce bo do konca wylysieje zanim sie wszystkie sciagna :D
Dely! A wiesz ze dokladnie tak mowilismy, ze bedziesz narzekal? :^)
Kurcze, nie wiem jak wy ludzie, ale ja atari kocham uber alles i jestem w stanie cierpliwie poczekac na fotki DOBREJ JAKOSCI niz gapic sie w ZNACZKI POCZTOWE. Sorry, ale minely czasy 320x200x8bit. No offence.
Niemniej specjalnie dla Kerownika zapodam konwersje. Ile ma byc? 100x80? :^)
co lepsze fotki zrzuc do TIP-a - bedzie jeszcze wiekszy zwiazek z atari ;)
A tak w ogole, kiedy GREY oglosi wyniki compotow ?????
Stryker: zrob 2 paczki zdjątek w zipach.Jedne High takie high-endowe a drugie LoRes i nazwij je PhotosLite.zip:)
a tu zapodam fajny link z konkurencji:http://www.dienstagstreff.de/famous/index.php3#fuf
Gep: http://www.dienstagstreff.de/famous/terminator1.php3
Hm, czy to przypadkiem nie byl jakis kod z A8? (cos z obsluga stacji)
yo, ziomale! sorki chłopaki, ale dla mnie dzień imprezowy zaczął się w sobotę o 15stej, a skończył o 23 w niedzielę... nie dałem rady zebrać tego stuff'u, dorobić file id dizuff etc... najpóźniej jutro napiszę krótki raport, dołączę fotki + official results, prace z GFX/MSX compo...
pozdr!
jeszcze raz sorki!
Azbest> Kurcze, nie wiem jak wy ludzie, ale ja atari kocham uber alles i jestem w stanie cierpliwie poczekac na fotki DOBREJ JAKOSCI
Ale ja np. mam modem i wiela to kosztuje, te 800x600 by styklo pewnie, a obraz 4x mniejszy by byl :) No niech nawet te 1024x... dla rownego rachunku :)
ja tyż mam modem :( i stałke albo w pracy albo u kumpli....i jakosc zawsze bedzie na full dla modemowcow sa miniaturki ;)
Ja do stalki raczej dostepu nie mam, wiec to jest roznica. Miniaturki dla modemowcow... no wiesz...
I kit w oko tym, co mieli byc i w ostatniej chwili dali ciala ;P
Heh sorry panowie.. jestem k. glupi :)
Zapomnialem legitke podbic.. a ze i tak mialem sie na
ten wyjazd zapozyczyc to nie moglem na az tyle :(
Coz klopoty z pamiecia, demencja - najwyrazniej oznaki starosci.
coz.... znizka wynosi bodajze 33%.... a bilet wycieczkowy, ktory obowiazywal w weekend w obie strony ma bodajze 15% znizki - czy to naprawde az tak znaczacy wydatek ? A nie fakt, sorka.. doszedl jeszcze bilet na autobus, ktory normalnie kosztuje 2,4 PLN a ze znizka na legitke 1,2 PLN... czy to naprawde az tak znaczaca roznica ? Suma kosztow zwiazanych z transportem bez legitki wyniosla by o 12 PLN wiecej... przeciez wiesz, ze jakby ci na piwo zabraklo, to napewno ja bym ci postawil (przypuszczam, ze nie tylko z mojej strony moglbys na to liczyc)
prawde rzekłeś Mac...paluszek i głowka to szkolna wymówka :twisted: ;)
Ku*wa, przestałem widzieć stereoskopowo.
Czy nastepny Sztab na Pomorzu bedzie sie nazywal REWOLUCJE?
jeszcze nie wiadomo, ale juz ten byl rewelacyjny/rewolucyjny.
Zdjęcia róló, szczególnie te z plaży.... :lol:
Ku*wa, przestałem widzieć stereoskopowo.
YERZMYEY: to akurat nie byla aluzja do twojej osoby ;)
...zapodaję linka do reszty stuff'u z ostatniej biby! (t.j. official results, compo entries, realtime txt, photos...).
ftp://ftp.atari.art.pl/stuff/parties/Pr … 04,Poland/
dzięki dla Azbesta za upload'a ;)
have fun!
Widzę, że graficzkę jak zwykle olano, hehehehehehe. ;-) C'est la vie.
Ale fajnie, że modek się ludziom podobał. :-)
odnosnie wpisu w realtime lepiej by szlo rozpolanie grilla gdyby Grey nie zobaczyle jak Maskotka machal jego Osłonką na klawiature z Falcona ... :lol:
Widzę, że graficzkę jak zwykle olano, hehehehehehe. ;-)
Nie olano, bo kazdy glosowal jak chcial... ;)
Swoja droga, mogles starac sie ograniczyc efekt "mory" (tych rozproszonych pikselow), to i grafa by na tym wiecej zyskala... :)
Daj spokój, g*wno ze mnie, nie grafik - tak sobie tylko robię, heheheheh. ;-)
Śmieję się tylko. ;)
panowie z DHS również zapodali link'a do stuff'u sztabowego...
look at www.dhs.nu
grtx :)
rotfl...natalia na dhs-ie....sie porobiło.........:) taki gniot.........
DRC: fajny ten leśny wyszedł....:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.101 sekund, wykonano 11 zapytań ]