Czesc,
dorwalem przed tygodniem oryginalnie zapakowana Atarynke 1040 STF z monitorem SM124. Poniewaz jestem nowy jezeli chodzi o ST ( jestem wieloletnim uzytkownikiem 65xe i 800xl ) nie mam pojecia jak uporac sie z bledami "bombkami".
Bardzo malo gier/programow staruje poprawnie ( dodam ze mam dodatkowo podlaczony komp do TV przez Eurozlacze ) bo wiem, ze ma Monitorze HiRes. startuja tylko wybrane programy.
Dobra do rzeczy , w wiekszosci program sie wgrywa ale po chwili wraca do TOSa, albo komunikuje mi na pare sekund bombkami i bledzie. Czasami sa to 2,3 lub 4.
Co musze wymienic, naprawic abym nie mial tych bledow??
SprEd 1.3.6 Bocianu wydał kolejną, szybko następującą wersję 1.3.6 swojego edytora duszków. Sprawdź, co nowego!
Gopher2600 0.50.1 Jeden z bardziej zaawansowanych emulatorów Atari 2600.
SprEd 1.3.2 od Bocianu Bocianu wydał nową wersję przeglądarkowego edytora duszków SprEd. Odkryj nowe funkcje w wersji 1.3.2!
RM800XL coraz bliżej RM800XL to nowoczesne wcielenie kultowego Atari 800XL, które łączy tradycję z nowoczesną technologią.
Arkanoid z PC na Atari z VBXE Trwają prace nad portem Arkanoida z PC na 8-bitowe Atari, wykorzystującym możliwości rozszerzenia VBXE.