Odp: Adapter dowolnej (prawie) myszy USB dla Atari.
Mr. Lurch machnął vida -> https://www.youtube.com/watch?v=L8rbam3OjGY
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Silly Venture 2022 SE - miejscówka Najwyżej położona sali konferencyjnej w Polsce.
Fujinet firmware 0.5.7ecd3623 Nowa wersja firmware dla urządzenia FujiNet
Commando dla Atari XL/XE + VBXE Port światowego hitu lat 80.
TURGEN 9.0.1 - Dual Track M.in. dodanie obsługi ścieżki audio, która uprzyjemni czas oczekiwania na wgranie.
Scorched Earth i Kij Samobij Dawno nie informowaliśmy o nowych grach - poprawiamy się.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mr. Lurch machnął vida -> https://www.youtube.com/watch?v=L8rbam3OjGY
Mam takie pytanie: o co właściwie chodzi z banem dla 7800? Dlaczego MouSTer może ulec w nim uszkodzeniu? Jaka jest szansa na poprawę sytuacji?
7800 obsługuje dwa przyciski fire na i jest to problematyczne.
W myśl zasady: nie znam się ale się wypowiem:
Chodzi o sposób w jaki 7800 wykrywa obecność dedykowanego kontrolera (tego z 2 przyciskami).
W 2 słowach nazwał bym to metoda Brute Force :P
Prawdopodobnie nie uszkodzi mouSTer'a ale tez jest dość prawdopodobne ze nie rozpozna kontrolera.
Gdybym miał 7800 mógłbym poświecić jednego mouSTer'a na badania i sprawdzić jak się zachowa, jednak pobieżne kalkulacje wykazują ze nie zadziała i jest szansa na uszkodzenie.
NA szczęście 7800 jest dość niszowa konsola na niszowym rynku wiec strata nie jest jakaś wielka.
@willy: jak chcesz, mogę jedno 7800 wypożyczyć. Tylko musiałbyś zasilacz sobie załatwić, bo mam jeden (niestandardowa wtyczka, RJ chyba na 3D robił, więc może może przejściówkę zrobić).
3.16.2600 - Major code refactoring.
Simple reporting after INI file processing added. New file "MOUSTER.MSG" is created with short status.
Added support for emulating Amiga CD32 joypad. (default settings are for Sony DS4).
Added support for wireless XBOX 360 controller.
Added Debug function, to improve feedback for unsupported devices.
Improved overall mouSTer stability (entering SOS mode)
Improved mouse latency. In the worst case up to ca. 20ms was possible.
Dzięki!
Wstrzymajcie się jeszcze chwile z info na swiat bo jeszcze pare testów machamy. Klepne posta na retrohaxie z info co i jak.
Podeślij Pan też wyniki testów - puszczę news.
Wstrzymajcie się jeszcze chwile z info na swiat bo jeszcze pare testów machamy. Klepne posta na retrohaxie z info co i jak.
Znaczy, nie aktualizować jeszcze?
Jak nie ma ciśnienia na CD32 czy wireless xbox pada to sie wstrzymaj.
Chcemy przetestować podstawowe platformy zeby nie wyszło że coś sie spsuło :D
Generalnie, wszystko powinno być ok ale testować trzeba :)
Bezprzewodowy gamepad od xbox360 obsługuje? W jaki sposób? Trzeba chyba mieć ten dodatkowy adapter z odbiornikiem? No i skoro obsługuje ten gamepad to i przewodowy też powinno? To może by obsłużył też adapter Brook Wingman do xbox'a?
Ostatnio edytowany przez TMK (2021-11-18 17:44:41)
Przewodowy to obsluguje juz od dawna, podobnie jak od Playstation 3 i 4 - DS3 i DS4.
Bezprzewodowo to tak jak napisales poprzez ten dongle.
Co do Brook Wingman to nie mam pojecia.
Czy ten mouSTer co mi dziś paczkomatem wysłałeś ma już ten update wgrany? ;)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.087 sekund, wykonano 13 zapytań ]