Cześć
Dotychczas używałem mojej konsolki z grami na 2600 i zwykłymi joystickami typu QuickJoy, QuickShot. Wszystko działało dobrze. Ostatnio dostałem grę Karateka w wersji na 7800 i nie mogę nic zrobić. Żaden joystick nie działa z tą grą. Mam też oryginalne Atari, te z dwoma przyciskami po przeciwnych stronach obudowy i z wystającym drążkiem, takie podłużne z dużą, srebrną płytką z napisem Atari i kolorowym paskiem (mam nadzieję, że wiecie o jakie mi chodzi) ale one też nie działają. Postać przybiera tylko pozycję gotowości do ataku i nic więcej nie da się zrobić. Kiedy włączę konsolę bez karta to uruchamia się Asteroids i tam używając joysticka atari mogę tylko obracać się w lewo, przyspieszać i się teleportować. Co może być nie tak?
Wee Ninja - platformówka na Atari 5200 Powstaje nowy platformer w stylu Mario - dostępna jest wersja WIP
Echa Outline 2025 Zakończyło się party Outline 2025 - zobacz pełne wyniki i relację z wydarzenia
Ice-T 2.8.0 Najlepszy terminal VT-100/ANSI na Atari 8-bit z nowymi funkcjami
Rozpoznaj: POKEY czy emulacja? Nowe wyzwanie z wykorzystaniem SUBcarta i nagrań dźwiękowych.
Anty *AJEK Copy 1.5 Nowa wersja kopiera Speedy 2700 z optymalizacjami i obsługą błędów