Odp: [S] 1600+ dyskietek 3.5" DD, szuflady, pudełka
Na koniec weekendu wyszło kolejnych 30 sztuk. Lista i zdjęcia pod linkiem w poście #1 uaktualnione.
<-- Moja skrzynka "PW" jest pełna i nie mam czego usunąć. Kontakt przez "E-mail". Dzięki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Silly Venture 2023SE - invitka na XL/XE Pierwsza invitka na letnią edycję atarowskiego Silly Venture party w Gdańsku
FujiCup Nowy, docelowo coroczny konkurs na najlepszą grę na ośmiobitowe Atari XL/XE.
ASAP 5.3.0 W najnowszej wersji większość zmian dotyczy apki Android
Magazyn Energy znów online Bring back the 90-ties!
Last Party 2023 - stream Informacje o przekazie na żywo dla osób, które nie mogą uczestniczyć osobiście.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] 1600+ dyskietek 3.5" DD, szuflady, pudełka
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na koniec weekendu wyszło kolejnych 30 sztuk. Lista i zdjęcia pod linkiem w poście #1 uaktualnione.
Polecam transakcje z uicr0Bee.
Wysyłka bardzo szybka, pakowanie pancerne :)
Zaczynam nagrywać moje ulubione gry na Amigę. Docelowo chcę im zrobić spójne etykiety, coś jak Lopez zrobił tutaj: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=16462
Aktualne stany wód... wrrrrróć, dyskietek:
- TDK ubyło 10 w środkowym biegu Odry, jutro przybędzie 10 nad Wisłą w KRAKowie.
Stany i zdjęcia w poście założycielskim uaktualnione. Komu jeszcze?
Pro-tip: Chcesz kupić małą ilość i koszt wysyłki odstrasza? Umów się na wspólne zakupy z kole-gą/żanką w tego samego miasta :)
Ogłasza się wszem i wobec, że lista i zdjęcia w poście #1 uaktualnione po tym, jak dziś rano kolejne 20 sztuk, w dwóch plastikowych boxach odjechało w siną dal...
A w realizacji kolejne dwa zamówienia na 20 i 50 sztuk, od osób które już kupiły wcześniej. Najwyraźniej są zadowolone :)
Do rzeczy na ew. wymianę dopisałem zasilacz AT (do płyty socket 3 z 486).
No jasne μicr0Bee :D
GOTO priv :)
50 kolejnych sztuk opuściło me włości i udało się w 700-kilometrową drogę aby dołączyć do 50-ki, która szczęśliwie pokonała tę samą drogę wcześniej.
Lista jeszcze dostępnych dyskietek, w poście #1, oraz zdjęcia, uaktualnione.
Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2023-03-01 20:58:10)
Właśnie żegnam się z jedną z tych dużych, szarych szuflad na 180 dyskietek. Na szczęście zamieszka niedaleko. Zmieni tylko rejestrację z FZ na FG.. Niniejszym zostało mi jeszcze 6 takich.
Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2023-03-07 22:46:18)
Ostatnie 32 sztuki marki boeder są właśnie pakowane do wyjazdu do pierwszej stolicy Polski. Skreślone w poście #1 i na zdjęciach.
Jeżeli ktoś czaił się na te boedery, to pozostają jeszcze tylko 14 +24 sztuki w pudełkach tej samej marki, z zawartością amigową. Można kupić tutaj, z tutejszymi rabatami z postu #1.
Sam sporo kupuję wysyłkowo i odłożyłem ostatnio trochę kartonów do wysyłek, w tym solidne, do bezpiecznego wysłania pojemników na dyskietki:
To samo, ale dokładniejsze zdjęcie jest tam gdzie pozostałe: https://drive.google.com/drive/folders/ … share_link
No to komu? Na życzenie wybrany egzemplarz sfotografuję i opiszę dokładniej. Generalnie wszystkie są OK.
Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2023-03-19 22:00:55)
Aktualizacja zdjęcia powyżej, oraz listy w poście #1.
Poprzednia paczka dotarła już do Gniezna. Jutro rano 50 dyskietek odjeżdża razem z disk-boxem DD-80L do Krakowa.
Skąd powinno przyjść kolejne zamówienie? =8-)
P.S. Dwóch Krakusów zorganizowało sobie wspólną paczkę, więc zaoszczędzi po 50% na przesyłce.
@uirc0bee, dzięki paczka dla mnie i kolegi dotarła w całości, ale jakby mogło być inaczej, zabezpieczona jak schron przeciw atomowy :D
Przyznam się wreszcie... Ja wcale nie chcę sprzedawać tych dyskietek. Lubię i najchętniej nadal "miałbym je" :-)
Trzy stosy szuflad, disk-boxów i kartonów zajmowały jednak dużo miejsca, no i dosłownie, fizycznie, blokują inne "projekty". Dlatego muszą się rozjechać do nowych domów. No a skoro tak je lubię, no to do wysyłek pakuję tak bezpiecznie, jak sam chciałbym otrzymywać paczki od innych.
Bierzcie, póki są, póki mam kartony i materiały do pakowania i nie stwierdziłem że jednak resztę sobie zostawiam :)
P.S. 50 kolejnych - 30 szarych i 10 niebieskich Presision + 10 Microspot zarezerwowanych.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.074 sekund, wykonano 10 zapytań ]